Categories: news

Testamentul lui Condrea. Concubina Uliana Ochinciuc ia partea leului. Ce va primi

Procurorii se afla in posesia testamentului lui Dan Condrea in care scrie negru pe alb cum trebuie impartita averea patronului Hexi Pharma. Averea urmeaza sa ajunga la cei doi copii ai acestuia din prima casatorie, respectiv actuala relatie.

In ceea ce o priveste pe concubina lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, aceasta va primi si ea o parte din bunuri, dar acestea sunt specificate intr-o anexa a documentului si se refera in principal la afacerile acestuia. Dan Condrea avea o avere impresionanta in conditiile in care Hexi Pharma, firma condusa de el, obtinuse contracte cu majoritatea spitalelor din Romania in ce priveste furnizarea de dezinfectanti.

Dan Condrea detinea insa 5 companii, inclusiv un off-shore in Cipru. Vorbim asadar de o avere uriasa – doar in 2014, 30 de milioane de lei au fost rulati de afacerist.

Uliana devine acum principala mostenitoare a averii lui Condrea. Conform Romania TV, afaceristul si-a refacut testamentul la inceputul acestei luni. Pe 6 mai, Condrea a mers la un notar si a facut testament, la care a atasat si o anexa care cuprinde lista bunurilor lasate sotiei.

El si-a lasat avearea celor doi copii, o fata din prima casatorie si baiatul pe care il are cu Uliana, dar si sotiei. „Las fiicei mele Magdalena Condrea si fiului meu David Condrea intreaga mea avere, in afara de cota legala care ii revine doamnei Uliana Ochinciuc”, a scris patronul Hexi Pharma in testament.

Conform legii, Uliana Ochinciuc are dreptul, ca sot supravietuitor, la un sfert din averea lui Condrea. La aceasta se adauga si partea ce-i revine fiului sau si astfel devine principalul mostenitor al averii patronul Hexi Pharma.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Portugalia nu mai este o problema pentru Europa. Ce poate invata Romania de la o tara care a cunoscut si ea un exod masiv al tinerilor

La zece ani de la plecarea "barbatilor in negru" - managerii internationali ai Comisiei Europene,…

11 ore ago

Primarul Vlad Oprea, declaratii halucinante: „Locuim trei familii in casa de 1.000 mp: eu, mama si o verisoara”. Nu mai stie cate locuinte are pe numele lui

Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, a facut declaratii halucinante, luni seara, la Realitatea Plus, incercand…

8 ore ago

Un sofer roman de tir a murit in Belgia dupa ce un capac de canal aruncat de pe un pod a intrat prin parbriz. Cinci belgieni au fost retinuti

Cinci belgieni, dintre care doi minori, au fost arestati si urmeaza sa ajunga in fata…

8 ore ago

Japonia isi protejeaza frumusetile naturii. Cei care doresc sa urce pe Muntele Fuji vor trebui sa se inregistreze in avans

Prefectura Yamanashi din centrul Japoniei a anuntat lansarea unui sistem online care va reglementa numarul…

8 ore ago

Memoriile Angelei Merkel vor fi publicate in noiembrie. Ea este acuzata acum de „greseli fatale” in relatia cu Rusia

Angela Merkel isi va lansa, pe 26 noiembrie, mult asteptatul volum de memorii cu titlul…

9 ore ago