Text incendiar de la Bruxelles: „Europa, vreau sa te f… Invitarea arabilor, cea mai mare catastrofa a secolului”

news

Europarlamentarul Traian Ungureanu publica un nou text incendiar legat de criza refugiatilor, in care sustine ca „dna Merkel si invitatia ei la migratie libera in Germania sint cea mai mare catastrofa a secolului”.

Ungureanu aduce aminte ca imigrantii erau pregatiti sa recurga la agresiuni sexuale in Germania. „Multi dintre ei purtau in buzunare biletele pe nemeteste, cu un mesaj plecat din cu totul alte organe decit inima: Ich will dich finken! (Vreau sa te f…!)”, scrie eruparlamentarul pentru Adevarul.

Iata continuarea textului:

„Nu vom afla la ce cugeta Cancelarul Germaniei, in noaptea in care tara ei serba, fara sa stie, prima zi a anului 1437, dupa socoteala calendarului islamic. Stim insa altceva. Ca adevarul gol-golut si scabros despre femeile dezbracate cu forta, pe strada, la Koln si in alte orase a avut nevoie de cinci zile pentru a invinge cenzura oficiala. In Germania, lumina Europei.

Mesajul cu adevarat sinistru plecat spre noi din inima Europei nu e scandalul sexual. E scandalul sexual incoronat de complicitatea autoritatilor. Consensul oficial german cere tacere si supunere. Politia, ziarele, televiziunile, primarii, directorii de scoala si atatia alti domni si doamne cu creiere lucind de curatenie dupa spalatura au decis ca neamul lor e dator sa sufere cu placere si in tacere. Femeile pot fi, adica, violate cu voie de la politie, daca distinsii autori sint ambasadori ai traditiilor afro-arabe si, cu atit mai mult, daca sint refugiati.

Germania si atitea alte state vest-europene traiesc sub santaj. Orice protest, orice deget indreptat spre valul de violuri care bintuie de la Oslo la Zurich e imediat inregistrat la capitolul rasism sau extremism in prag de fascism. E de datoria organelor publice sa nege si sa ascunda faptele. Adevarul e periculos pentru ca n-ar face decit sa toarne titei (actualmente foarte ieftin) pe foc, stirnind extremismul.

Adevarat, ZDF, o televiziune germana care s-a facut ca ploua si a tinut deschisa umbrela care a protejat violurile, a trebuit sa ceara scuze pentru ca a sarit peste stirile de la Koln. Adevarat, politia a admis ca in multimea de la Koln se aflau si afro-arabi, dupa care a admis ca marea majoritate erau afro-arabi, dupa care a admis ca 15 erau refugiati, dupa care a mai socotit o data si a aflat ca marea majoritate erau refugiati. Dar toate astea numai si numai sub presiunea revoltei de pe net, noua subterana si noul samizdat al democratiilor europene. Nu demult, dna Merkel ii cerea discret dlui Zuckerberg sa vina de hac paginilor de Facebook in care se aduna critici antimigratie. Dl. Zuckerber e, insa, tare de ureche si bine face.

Noul fanatism antioccidental al Occidentului a creat propriul val de refugiati: pe net, unde se string si comunica oameni siliti sa inteleaga realitatea, dind cu capul sau cu picoarele larg deschise de ea. O generatie incepe sa priceapa ca istoria nu e parfum, ca lumea nu e geometrie plana si ca Gulag nu e transcrierea gresita a lui Google. S-ar putea sa fie prea tirziu. Asta, pentru ca, dupa ce a abolit dreptul la libera exprimare punind pumnul in gura oricarei opinii contrare, conformismul eurogerman a renuntat si la normele de baza ale civilizatiei occidentale. Asa de pilda, un grijuliu diriginte german a scris recent o scrisoare in care cere parintilor sa nu isi trimita copiii la scoala cu bluze sau fuste care i-ar putea stirni pe musulmani.

E clar ca Gernania face cele mai bune masini din lume si nu se poate opri nici cind e vorba de oameni. La fel ca superiorii lui din virful sistemului politic, acest mic idiot local crede automat ca poate domestici realitatea, inainte sa o cunoasca. E ciudat, dar nu intimplator ca germanii sint obsedati de natura cu pasarele si broscute in pericol, dar ignora total natura umana.

Ce ar fi trebuit sa inteleaga acesti functionari impinsi la ruina de propria orbire? Ar fi trebuit sa observe ca milionul si ceva de refugiati admisi in Germania si Scandinavia e compus in proportie de 70% din baieti si barbati tineri. Germania refuza sa vada ca are sub ochi un val de barbati in carne, oase si hormoni. Autentic sau nu, un refugiat lasa acasa multe, dar ia cu el cultura, adica obisnuintele de fiecare zi din ultimele citeva sute de ani. In lumea din care vin acesti oameni, orice femeie neimpaturita in toale pina sub ochi cere sa fie violata. Iar o femeie violata e declarata boarfa si trebuie omorita cu pietre de familia sau clanul care isi recistiga astfel onoarea.

In lumea din care vin acesti oameni, datina spune ca o femeie poate fi posedata pentru ca e un obiect cu tite. In cazul fetelor, se poate cobori sub 14 ani – in cazul caprelor si al oilor, chiar mai jos. In lumea noastra, barbaria sexuala e impotriva legii. In lumea din care vin acesti oameni, barbaria sexuala nu e impotriva legii. E legea. Asta trebuiau sa stie meticulosii germani. Nu era nevoie de deplasari sau studii speciale. Acasa, in centrele germane de primire a refugiatilor, realitatea striga singura degeaba.

Spatiile de cazare sint locuri de siluire in care femeile sint luate la rind de toata suflarea barbateasca sau inchiriate cu 10 euro sedinta. Un lucrator de la un centru de primire de linga Munchen a spus-o pe sleau, ca sa inteleaga tot neamtul: sintem cel mai mare bordel din Bavaria! Si, ca sa nu facem atita caz de Germania, merita amintiti italienii care zac in somaj, isi pierd casa, bat la usa primariei cu familia dupa ei si sint trimisi inapoi in strada: spatiile libere sint pentru refugiati! Dar pentru asta trebuie sapat in ziare si emisiuni italiene pe care nu le ia nimeni in seama. Nu asta e actualitatea europeana de prim ordin!

Actualitatea europeana de prim ordin e alta. E situatia din Polonia! Comisia Europeana vrea sa o discute peste citeva zile, pe motiv de incalcare oficiala a libertatii presei. Corect! Modelul de urmat e presa germana. Si, oricum, niciun guvern esteuropean de dreapta autentica nu trebuie lasat nepedepsit. Dar situatia din Germania nu e oare de discutat? Dar situatia din Europa nu ar merita o discutie cit de cat sincera?

Acum 10 ani, faimosul teoretician rus V. Putin declara ca prabusirea Uniunii Sovietice a fost cea mai mare catastrofa a secolului. Copilarii! Titlul a fost cucerit de altcineva.Dna Merkel si invitatia ei la migratie libera in Germania sint cea mai mare catastrofa a secolului. Deocamdata, sintem la faza in care oaspetii dnei Merkel isi satisfac cea mai urgenta nevoie: Europa, Ich will dich finken! Traducerea, in titlu. Felicitari beneficiarilor si adio cote de refugiati! Avem alte treburi. Curind, intra pe rol legalizarea casatoriilor homosexuale. Inca o sansa sa dovedim ca sprijinim progresul”, a scris Ungureanu pentru Adevarul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: