„Thing”, mana din serialul Wednesday, ii apartine unui roman: „Tim Burton a vrut sa fie un actor real”. Netflix a dezvaluit imagini din culise

life

Netflix a dezvaluit cum a reusit sa dea viata personajului „Thing”, mana umblatoare din serialul Wednesday, difuzat de Netflix in Romania, ii apartine unui roman.

Netflix a postat un tweet in care il lauda pe Victor Dorobantu, actorul din spatele lui Thing in serialul Netflix. In postare apar trei fotografii cu mana lui Dorobantu avand niste proteze si machiaj, in timp ce actorul a purtat un costum albastru sau a stat departe de camera.

Pe Instagram, si Dorobantu a publicat alte momente din culisele in care a jucat rolul, printre care si faptul ca s-a ascuns in spatii inguste in timpul unor scene. Desi poate parea inconfortabil, el parea sa se simta bine in timpul filmarilor.

„Wednesday” este cel mai nou serial al Netflix bazat pe Familia Addams. Serialul se concentreaza pe fiica lui Gomez si a lui Morticia, Wednesday, si pe perioada petrecuta de aceasta la Academia Nevermore, acelasi internat pe care l-au frecventat si parintii ei. Serialul a fost regizat de Tim Burton. Wednesday este o persoana careia ii place sa-si tortureze fratele si sa creasca paianjeni. De asemenea, este cunoscuta pentru personalitatea ei gotica, pentru aspectul ei si pentru interesul ei pentru moarte.

Wednesday Addams a fost adaptata inca din anii 1960, mai multe actrite asumandu-si rolul acestei tinere adolescente. De la actrite de voce la interpreti de pe Broadway/West End, Wednesday a fost adaptata de aproape 20 de ori prin diverse spectacole, precizeaza We got this covered.

In serialul 2022 de pe Netflix, Wednesday a fost interpretata de actrita in varsta de 20 de ani, Jenna Ortega. Ortega si-a inceput cariera in 2012, cand a aparut in „CSI: New York”. Ulterior, ea a primit alte roluri minore in proiecte importante, precum Iron Man 3, inainte de a obtine roluri importante in Jane the Virgin, Scream, Stuck in the Middle si You.

„A fost atat de amuzant, pentru ca limbajul lui Thing a fost inventat in ziua respectiva”, a declarat Ortega pentru Screen Rant. „Tim a vrut sa fie un actor real, asa cum se facea in filmele din anii ’90, asa ca a fost acest magician pe nume Victor [Dorobantu]. Purta un costum albastru complet si se ascundea dupa pereti si sub paturi. Apoi au construit aceasta proteza deasupra mainii sale, astfel incat sa arate ca un buton de incheietura, iar el se plimba. Lui Tim ii placeau foarte mult manierele lui asemanatoare, si petrecea ore intregi in fiecare zi la coafura si machiaj doar pentru a pune mana aceea”.

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: