Ti se face parul maciuca. Stefanescu anunta lista scurta pentru Presedintia Romaniei, „pentru ca Firea a refuzat”

politica

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, face publica lista cu „eventualii prezidentiabili din PSD”. Pe lista se afla nume precum Liviu Plesoianu si Serban Nicolae.

„Robert Negoita spune ca trebuie sa ne rezolvam problemele grave din interiorul partidului. Asta este corect, traim momente foarte grele, se vade clar o lipsa maxima de autoritate si suntem putin dezbinati. Legat insa de faptul ca nu avem nicio sansa la prezidentiale, aici nu sunt de acord absolut deloc cu dl Negoita. Si pentru ca dna Firea a refuzat sa dea o lista cu eventualii prezidentiabili din PSD ofer eu public cateva variante. Avem oameni care se poate bate si oricare din ei va intra in turul 2 la alegerile prezidentiale, sunt oameni iubiti de electoratul nostru si au o sansa foarte mare in toamna. O sa dau cateva nume: Liviu Plesoianu, Olguta Vasilescu, Serban Nicolae, Eugen Teodorovici si Gabriela Firea”, a declarat Codrin Stefanescu pentru stiripesurse.ro.

Liviu Plesoianu este singurul de pe lista care a confirmat ca va candida la alegerile prezidentiale.

„In ce ma priveste, voi merge mai departe si VOI CANDIDA la alegerile prezidentiale din acest an. Asa cum am promis! Iar candidatura va fi din partea PSD doar daca nu va fi intre timp acaparat complet…”, a scris Plesoianu pe Facebook, zilele trecute.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: