„Ticalosilor ce sunteti, va bateti joc de banii nostri!”. Dancila, atacata de un primar PSD. Primarii PSD se transforma in antipesedisti feroce pentru a nu pierde alegerile

politica

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita a criticat vineri decizia Guvernului PSD de a mari salariile in adminstratie, masura care a dus la o presiune bugetara in adminstratia locala. „Ticalosilor ce sunteti, va bateti joc de banii nostri!”, spune Negoita, vicepresedinte al PSD.

„Este inadmisibil ca au ridicat salariile si nu au facut reforma administrativa. Jumatate din ce am dat noi afara s-au dus in administratia publica centrala pe bani mai multi si nu fac nimic.” Edilul le da dreptate celor care critica aceasta masura. „Au dreptate oamenii sa iasa in strada si sa spuna: ticalosilor ce sunteti, va bateti joc de banii nostri!”, a completat primarul suspendat din PSD.

Negoita a atacat-o si pe Viorica Dancila despre care sustine ca a fost pusa premier fara sa aiba vreun suport profesional. „Se cauta o persoana care nu trebuie sa faca nimic, nu trebuie sa conduca. Trebuia sa prinda macar un mandat de cativa ani ca ministru, sa conduca ceva, sa inteleaga sistemul”, a declarat Robert Negoita intr-un interviu la DC News.

Acesta s-a referit si la anuntul recent al premierului ca ar putea candida la alegerile prezidentiale. „PSD nu are nicio sansa”, considera primarul sectorului 3, nu din cauza candidatului, ci din cauza imaginii proaste pe care o are partidul. „Condamni orice candidat ai pune. Riscul major este sa nu intre in turul 2”, a mai declarat Negoita.

Negoita a fost suspendat recent din partid ca urmare a declaratiilor sale critice.

Mai mult despre: ,


Comentarii: