news

Timisoara: Un sofer de autobuz a ajuns la spital cu fractura de sold dupa ce a fost batut de un calator. Politia il cauta pe agresor

Un sofer de autobuz din Timisoara, in varsta de 63 de ani, a ajuns la spital dupa ce a fost luat la bataie de unul dintre calatori, potrivit Opinia Timisoarei.

Dupa declaratiile soferului, scandalul ar fi pornit dupa ce, in statie, el nu ar fi deschis prima usa a autobuzului, ci doar pe celelalte. In acel moment, un barbat ar fi venit la el sa il intrebe de ce nu a deschis toate usile mijlocului de transport, l-ar fi injurat si l-ar fi provocat sa coboare din autobuz.

In momentul in care a coborat, soferul a fost luat la pumni, pana s-a prabusit la pamant si nu s-a mai putut ridica. Batausul s-a intors cu spatele si a plecat.

Bataia a fost surprinsa de camerele de supraveghere.

In urma loviturilor, soferul a ajuns la spital, cu fractura de sold, iar medicii l-au operat si au fost nevoiti sa ii puna o proteza.

„Politistii au inceput deja cercetarile si au deschis un dosar penal. De asemenea, este in derulare o ancheta la nivel intern, pentru a stabili cu exactitate cum s-a intamplat intregul incident. Pastram legatura cu colegul nostru zilnic, a fost operat, iar in acest moment se recupereaza. Este un eveniment regretabil”, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Patriciu Ruset, director adjunct al STPT.

Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente si il cauta pe agresor.

Urmareste-ne si pe:
Camelia Stanciu

Share
Published by
Camelia Stanciu

Recent Posts

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

3 ore ago

CTP, enervat dupa ce l-a vazut pe Burduja complimentandu-se cu Piedone: „Vrea sa se dea bine pe langa Voiculescu-Varanu, in nadejdea ca mai pica ceva…”

Cristian Tudor Popescu ii face un portret deloc magulitor lui Sebastian Burduja, candidatul PNL la…

9 minute ago

Premierul slovac Fico ramane in stare grava, dar stabila, poate vorbi

Premierul Slovaciei, Robert Fico, ramane in stare grava, dar stabila si poate vorbi putin, a…

3 ore ago

Rusia l-a expulzat pe atasatul militar britanic dupa ce Marea Britanie l-a expulzat pe omologul sau rus

Rusia a declarat, joi, ca il expulzeaza pe atasatul britanic al apararii si a promis…

51 de minute ago

Compania mama a facebook si Instagram se confrunta cu o investigatie europeana privind riscurile pentru siguranta copiilor

Site-urile de socializare Facebook si Instagram ale companiei Meta vor fi investigate pentru posibile incalcari…

3 ore ago