Timmermans o tine din scurt pe Dancila si o verifica saptamanal. Comisia Europeana anunta ce au discutat cei doi la Palatul Victoria

politica

Comisia Europeana anunta ca Frans Timmermans se va intalni din nou, saptamana viitoare, cu Viorica Dancila pentru a verifica modul in care Guverul PSD se ocupa de implementarea recomndarilor MCV. Premierul Viorica Dancila si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, au finalizat luni planul de lucru al expertilor romani si europeni, care vor avea deja o prima intalnire saptamana aceasta, pentru a gasi solutii de punere in aplicare a recomandarilor MCV.

“Cei doi inalti oficiali au finalizat planul de lucru al expertilor romani si europeni care vor avea deja o prima intalnire saptamana aceasta, pentru a gasi solutii de punere in aplicare a recomandarilor MCV. Saptamana viitoare premierul si prim vicepresedintele CE Timmermans vor avea o intalnire pentru a discuta progresul inregistrat de experti”, a declarat pentru Mediafax un purtator de cuvant al Comisiei Europene.

Premierul Viorica Dancila si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, au avut luni, la Palatul Victoria, o intalnire in cadrul careia au discutat despre colaborarea dintre Guvernul Romaniei si Comisia Europeana. Executivul a informat ca discutiile au fost constructive.

”Primul-ministru Viorica Dancila si prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans au avut astazi (luni – n.r.), la Palatul Victoria o intalnire in cadrul careia au discutat despre colaborarea dintre Guvernul Romaniei si Comisia Europeana. Discutiile au fost constructive si au reprezentat o continuare a celor deja stabilite in cadrul intrevederii ce a avut loc la Bruxelles, saptamana trecuta. Ambele parti au apreciat ca este nevoie de un dialog constructiv si au convenit asupra pasilor de urmat in perioada urmatoare. Cei doi oficiali au punctat nevoia unei bune cooperari intre Executivul Romaniei si Comisia Europeana”, informeaza Guvernul intr-un comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, cei doi inalti oficiali au agreat planul de lucru al expertilor romani si europeni care vor avea deja o prima intalnire saptamana aceasta, pentru a gasi cele mai bune solutii.

”In acest context au agreat ca o noua intalnire va avea loc saptamana viitoare cu ocazia vizitei doamnei prim-ministru la Bruxelles”, se mai arata in comunicatul Guvernului.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: