news

Timp de trei zile traficul din Brasov ar putea fi blocat de transportatori si agricultori. Protestatarii au primit acceptul primariei

Transportatorii si agricultorii brasoveni au obtinut de la primaria Brasov o autorizatie pentru trei „adunari publice” care vor avea loc in oras, intre 29 ianuarie si 31 ianuarie. Astfel, vor fi trei zile de proteste in Brasov, de luni pana miercuri, in care fermierii si transportatorii se vor putea deplasa, cu 50 de autovehicule, intre orele 11:00 – 15:00, pe doua trasee, pe principalele bulevarde din oras.

Conform unui comunicat transmis de organizatori, in urma notificarii depuse la Primaria Brasov de catre „reprezentantii fermierilor, transportatorilor si ai cetatenilor”, vineri la Primaria Brasov s-a intrunit „Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunarilor publice” (din care fac parte Jandarmeria, Politia Municipiului, Politia Locala si Primaria Brasov).

Potrivit organizatorilor, Comisia a avizat desfasurarea protestului avand ca „scop”: “nerespectarea constitutiei, exasperarea romanilor fata de lipsa bolnavicioasa a investitiilor in infrastructura, taxe si impozite, educatie, sanitate s.a.m.d.”

Astfel, conform acestora, „dupa o analiza de aproximativ doua ore, Comisia de avizare a hotarat, de comun acord, cu organizatorii urmatoarele:

Data protestului: 29, 30 si 31 ianuarie 2024.

Traseul I: B-dul Grivitei, sens giratoriu Onix, str. Iuliu Maniu, Casa Armatei, B-dul Eroilor, str. 15 Noiembrie, Calea Bucuresti si pana la Podul Darste.

Traseul II : Podul Darste, Calea Bucuresti, B-dul Saturn, B-dul Alexandru Vlahuta, str. Harmanului.

Interval orar: (intalnire la ora 10:30) 11:00 – 15:00. La adunare va participa un numar de 50 de camioane, cap tractor, utilaje agricole, tractoare, autoturime de transport persoane.

Cetatenii se pot alatura protestului cu autoturismele personale.

La protest se vor folosi ca semne distinctive, afise inscriptionate, aplicate la loc vizibil ( parbriz, partea dreapta) si ecusoane pentru organizatori.

Atat organizatorii cat si participantii la adunare/protest sunt obligati sa respecte legislatia in vigoare (LEGE nr. 60 din 23 septembrie 1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice).”

Urmareste-ne si pe:
Flavius Iancu

Share
Published by
Flavius Iancu

Recent Posts

Surse: Ciolacu merge la Erdogan cu o propunere halucinanta, romanii sa intre doar cu buletinul in Turcia. Ar insemna ca si turcii sa intre doar cu buletinul intr-o tara UE

Premierul Marcel Ciolacu intentioneaza sa ii propuna presedintelui Turciei, Recep Erdogan, ca romanii sa poata…

4 ore ago

Monetaria Regala a Marii Britanii lanseaza o moneda care aniverseaza 80 de ani de la debarcarea din Normandia

Monetaria Regala a Marii Britanii a lansat o moneda care marcheaza cea de-a 80-a aniversare…

5 ore ago

Incendiu intr-o cladire dezafectata de pe Soseaua Stefan cel Mare. Au ars gunoaie menajere

Un incendiu a izbucnit, luni seara, intr-o cladire dezafectata de pe Soseaua Stefan cel Mare,…

5 ore ago

Julian Assange castiga dreptul de a face recurs impotriva extradarii

Julian Assange a castigat o victorie importanta in lupta sa juridica impotriva incercarilor SUA de…

5 ore ago

Moartea presedintelui iranian Ebrahim Raisi ar putea declansa cursa curse pentru succesiunea lui Khamenei

Moartea presedintelui iranian Ebrahim Raisi intr-un accident de elicopter bulverseaza planurile celor din linia dura…

5 ore ago