Tineretul PSD a venit cu manele sa protesteze la Congresul PNL. Le-a fost rusine sa nu fie recunoscuti – Video

politica

Cativa membri ai TSD, organizatia de tineret a PSD, s-au infiintat sambata dimineata in fata Romexpo, unde are loc Congresul PNL, pentru a protesta cu manele si crose de golf. Ei purtau masti si ochelari de soare pentru a nu fi recunoscuti.

Pesedistii au facut astfel aluzie la faptul ca presedintele Iohannis s-a pozat la New York alaturi de manelistul Sorin Pustiu si ca i-a incurajat pe romani sa joace golf.

Grup de membri ai TSD din Rosiorii de Vede, cel mai probabil asculta numai muzica simfonica.

Premierul Florin Citu, candidat la sefia PNL, a declarat sambata ca, dupa congres, Partidul National Liberal va iesi mai puternic si se va pregati in fiecare zi pentru a castiga alegerile din 2024.

„Astazi vom culege roadele acestei campanii, care a fost una dificila, e adevarat, dar una foarte buna pentru PNL, pentru ca dupa ziua de azi, asa cum am spus in fiecare colt din tara unde am fost, PNL sa fie mai unit, mai puternic. Si se va pregati in fiecare zi pentru a castiga alegerile din 2024. (…) PNL, veti vedea dupa ziua de astazi, o sa fie mai unit ca niciodata, iar ceea ce noi am promis am facut si veti vedea ca romanii, ca de fiecare data, unde am avut administratie liberala, vor vota din nou PNL in 2024”, a sustinut Florin Citu, inainte de Congresul PNL.

Intrebat cum vede faptul ca in zona Romexpo sunt si protestatari, care contesta evenimentul, el a raspuns: „Proteste avem si noi, in Opozitie si AUR si PSD si USR sunt in opozitie, asta face opozitia”.

„Asta face opozitia, va protesta intotdeauna. Nu am vazut cine sunt protestatarii, dar, bineinteles, in Romania noi sustinem dreptul la opinie si oricine poate avea dreptul la opinie”, a completat el.

Potrivit premierului, congresul PNL va fi o reuniune organizata „impecabil”, dupa aceleasi reguli si conditii precum cel din 2017.

„Totul va fi transparent”, a mai spus prim-ministrul.

Despre afirmatia contracandidatului sau, Ludovic Orban, ca el ar fi provocat actuala criza guvernamentala, Citu a precizat: „Aceasta criza guvernamentala a fost provocata de cei care au plecat de la guvernare, nu de mine sau de altcineva”. „Cei carora le-am spus intotdeauna sa vina inapoi, daca se dezic de AUR si de PSD. In momentul in care nu vor mai fi alaturi de AUR si PSD, vom putea sa facem guvernare impreuna cu ei”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: