Tinerii se implica. „Salveaza Romania”, un grup creat pentru romanii carora le pasa

politica

O tanara de Ploiesti, Marilena Parvulescu, a creat unul dintre cele mai active grupuri de dezbateri politice de pe Facebook. Ideea i-a venit dupa ce a participat la un protest in Bucuresti, in urma cu patru ani.

Grupul se numeste „Salveaza Romania” si reuneste peste 35.000 de oameni preocupati de ce se intampla in tara.

„‘Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic.’ In Romania, din 1989, s-au schimbat 2-4 generatii de politicieni, in esenta, lucrurile au ramas la fel.

Actualul sistem poarta numele de ‘Democratie’, dar in realitate este o dictatura politico – mafiota. Tu poti schimba Romania! Implica-te activ in acest proces incepand de acum! Am facut grupul Salveaza Romania pentru a ne fi mai usor sa aflam ce se intampla in tara noastra.

Totul a inceput acum 4 ani, cand am fost la un protest in Bucuresti si am vazut cu ochii mei ce inseamna cu adevarat implicarea unor oameni in a salva aceasta tara. Sunt tanar si mereu ma gandesc ce voi face in viitor, cum o sa imi desfasor activitatile care tin strict de viata. Atunci mi-a venit aceasta idee de a crea acest grup.

Sunt convins ca acei tineri care sunt usor inconstienti de ceea ce se intampla cu viata lor ar trebui sa ni se alature. Suntem un grup de tineri care dorim sa stopam pe cei care vor in continuare sa distruga tara. Ne dorim tot mai mult extinderea acestui grup ca numar de membri asa ca te asteptam si pe tine. In continuare trebuie sa dam dovada de mai mult respect fata de cei din jur, nu trebuie sa avem o atitudine inumana”, spune cea care a fondat „Salveaza Romania„.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: ,


Comentarii: