Tiriac sterge pe jos cu o campioana a Romaniei pentru ca a indraznit sa dezvaluie abuzurile antrenorilor

sport

Fost presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), Ion Tiriac a criticat-o dur pe fosta gimnasta Maria Olaru, care a sustinut ca a fost batuta si jignita de antrenorii Octavian Bellu si Mariana Bitang.

„Este ridicol ce-a facut! Asa ceva e trist ca s-a intamplat in sport. N-avea voie niciodata sa faca o asemenea afirmatie. Il cunosc pe Bellu, o cunosc pe Bitang. Nu sunt in stare sa dea intr-o musca, daramite intr-o eleva. Doamna Bitang a impins la caruta cu Bellu si au creat aceste medalii.

Daca cineva nu era de acord, n-avea decat sa nu mai faca. Nadia mi-a zis ca n-o putea nimeni obliga sa stea pe barna 6 ore. Este trist ca bagati in seama asa ceva. Daca un sportiv ajunge la spital batut de un antrenor, e alta treaba. Dar unde sunt aceste dovezi? „, a spus Tiriac pentru Digi Sport, citat de ziare.com.

Fosta gimnasta Maria Olaru a lansat recent o carte autobiografica in care a povestit cum a fost lovita si jignita de catre antrenorii sai, inclusiv de catre celebrii Octavian Bellu si Mariana Bitang.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: