„Toader ii ofera lui Liviu Dragnea garantia ca va scapa de condamnare”. OUG, tradusa pe intelesul tuturor

politica

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat luni, dupa ce Tudorel Toder a anuntat ca pregatit o ordonanta de urgenta pentru repunerea in termen a celor condamnati de complete nelegal constituite, ca acesta ii ofera lui Dragnea garantia ca va scapa de condamnarea in dosarul Referendumul.

”Tudorel Toader ii ofera lui Liviu Dragnea garantia ca va scapa de condamnarea in dosarul Referendumul. Condamnatul Dragnea a disparut de la sfarsitul anului trecut intr-un concediu prelungit. Se va intoarce din nou in spatiul public romanesc imaculat. Va clama victoria in lupta sa impotriva justitiei. Milioane de romani care au respectat legile acestei tari sunt umiliti inca o data. Afla acum, in anul 2019, ca exista oameni mai presus de lege. Invata ca exista dreptate, dar nu pentru oricine. Vad, din ce in ce mai clar, ca exista oameni si supra-oameni”, a scris pe Facebook Raluca Turcan.

Ea mai afirma ca PNL nu va abandona lupta pentru democratie, lege si dreptate in Romania.

”Le promit asta romanilor care, desi sunt acum umiliti de o mana de infractori ajunsi sa faca legi, cred in aceasta tara si in viitorul ei in Europa”, a adaugat liderul PNL.

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anunta duminica faptul ca ministerul a pregatit o ordonanta de urgenta pentru repunerea in termen a celor condamnati de complete nelegal constituite.

In privinta acestei OUG, Toader a subliniat ca pot fi rejudecate atat condamnarile, cat si achitarile.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: