Toader refuza sa demisioneze, isi foloseste acum siretlicurile impotriva PSD. Declaratii dupa intalnirea cu Dancila – Video

politica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, trage de timp, el afirmand joi dimineata, dupa discutiile cu premierul Viorica Dancila, ca va ramane la minister pana la momentul in care Monitorul Oficial va aparea numele noului ministru.

„Voi ramane la minister pana la momentul cand in Monitorul Oficial apare numele noului ministru”, a spus Tudorel Toader.

„Eu v-am spus ca nu orice functionar, demnitar nu poate sa inchida biroul: am auzit ca ma remaniaza, plec. Pana vine noul ministru, cine gireaza? Voi ramane la minister pana la momentul in care in Monitorul oficial apare numele, prenumele noului ministru. Il voi astepta, ii voi preda sigiliul si la gara, adica la Iasi. (…) Am luat act de decizia doamnei prim-ministru de a trimite la Cotroceni decizia de revocare din functia de ministru. (…) Eu o voi respecta”, a subliniat Toader.

Ministrul a precizat ca a informat-o pe Dancila ca in privinta demisiei va reflecta si, joi, pana la finalul programului, va da un raspuns.

„Voi reflecta si pana la sfarsitul programului, voi trimite in scris cu nume si prenume demisia. Pana la finalul programului voi comunica decizia pe care am luat-o”, a spus Toader.

Mai mult despre: ,

Comentarii: