DEZNADEJDE. Asa arata „TOALETAREA” ordonata de Firea. Oamenii cer ajutor: „O sa respiram PRAF”

news

O noua imagine despre modul in care sunt masacrati copacii din Bucuresti, la ordinul Gabrielei Firea, a devenit virala pe retelele de socializare. 

Fotografia a fost facuta pe strada Roma, intr-o zona de case in care erau si multi copaci. Dupa cum se vede, copacul a fost pur si simplu masacrat.

„Acum pe strada Roma se face curat, adica se taie copacii. O toaletare care frizeaza absurdul, ca si cum in loc sa te speli pe dinti, mai degraba ti i-ai scoate de tot. O sa respiram praf intr-un oras oricum sufocat Doamna Firea, invatati-va functionarii cum sa isi faca treaba, daca stiti. Daca nu stiti poate stiu altii. Sau va doriti un Bucuresti nepopulat?”, intreaba revoltata o tanara bucuresteanca.

Intr-un comunicat trimis redactiei aktual24.ro, Biroul de Presa din cadrul Primariei Capitalei sustine ca arborii taiati sunt in „declin biologic” in proportie de 80-100%.

Intre timp, revolta bucurestenilor i-a sensibilizat pe mai multi consilieri generali, care spun ca vor verifica in ce conditii au fost taiati arborii.

Si consilierul general Ciprian Ciucu (PNL) spune ca nu va sta cu mainile in san: „Lucrurile incep sa devina serioase. Imi voi rupe din timp si o voi lua pe fir. De la Primarie si pana la Garda de Mediu. Va tin la curent”, a  transmis Ciucu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: