Toapa de Voluntari si-a gasit un nou subiect de scandal: „Elev Ciolos, stai jos, nota 4! Pentru data viitoare fa-ti temele mai sarguincios”

news

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, reactioneaza violent fata de criticile aduse de Dacian Ciolos in legatura proiectul pentru interzicerea masinilor care polueaza. Dacian Ciolos sustine ca administratia Capitalei are nevoie de mai multa competenta, nu doar de „masuri populiste”. „Nimic nu ii scoate mai tare din minti pe liderii USR-PLUS decat sa vada ca proiectele propuse de mine sunt apreciate de cetateni”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Primarul General il ataca pe Dacian Ciolos si critica perioada in care acesta s-a aflat in fruntea guvernului.

„Desi a avut in mana puterea executiva a tarii a stat cumintel in banca lui si nu a facut nimic. (…) Cine nu munceste nu greseste. Niciun euro atras din fonduri europene, niciun metru de autostrada sau din centura Bucurestiului, n-a impulsionat constructia metroului din Drumul Taberei, n-a dat drumul la Pasajul Domnesti, nimic, nimic”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Firea sustine ca Bucurestiul are cel mai ambitios plan de innoire a parcului auto si ca introducerea vinietelor pentru autoturismele poluante in centrul orasului este necesara.

„Aceste masuri sunt absolut necesare daca vrem ca in acest oras sa mai putem circula si respira iar orice folosire in scopuri politice a acestei teme denota o demagogie fara margini.(…) Elev Ciolos, stai jos, nota 4! Pentru data viitoare fa-ti temele mai sarguincios, nu mai lasa orice consilier venit din presa, dar acum stand cu gandul in vacanta, sa-ti scrie ineptii pe Facebook. Te faci de ras!”, spiune Firea.

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a scris luni pe Facebook un mesaj in care critica proiectul primarului General si lipsa unor masuri concrete pentru imbunatatirea traficului din Bucuresti.

„Doamna Firea vrea sa interzica accesul liber in Capitala pentru orice masina din afara zonei Bucuresti-Ilfov. Chiar daca e o masina electrica. Si mai vrea taxa de acces in centru pentru masinile cu motoare sub standardul de poluare Euro 3. Problema cu aceste masuri este ca sunt lipsite de coerenta. Cam ca intreg mandatul doamnei Firea de pana acum”, a scris Dacian Ciolos.

Mai mult despre: ,


Comentarii: