„Toata lumea intreaba daca intra Ciolos in politica sau nu si in ce partid merge”. Dacian Ciolos raspunde limpede ce are de gand

news

Fostul premier al Romaniei, Dacian Ciolos, a declarat joi, la Cluj, ca in urmatoarea perioada va continua o activitate deja inceputa, aceea de se implica in proiecte care sa genereze solutii si proiecte si a precizat ca nu i se pare esentiala preocuparea legata de intrarea sa in politica si de partidul pe care il va alege.

Prezent joi la o dezbatere organizata la Facultatea de Studii Europene a UBB, fostul comisar european si premier al Romaniei a fost intrebat de o studenta ce va face in viitor.

‘Activitatea mea personala in perioada urmatoare se va concentra in directia de a incerca sa gasesc solutii si proiecte pentru viitor, proiecte care sa genereze solutii la anumite probleme, dar care mai ales sa genereze o implicare cat mai activa a unui numar cat mai mare de oameni care sa fie stimulati emotional nu numai de iesirile in strada’, a spus Dacian Ciolos, citat de Agerpres.

Acesta a afirmat, in continuare, ca solutiile pentru viitorul Romaniei nu trebuie lasate doar la latitudinea unor partide politice carora le este greu sa se reformeze.

‘Pe de-o parte, cred ca mesajul dat in noiembrie 2015 ramane valabil — o parte din societate, care doreste un progres cat mai rapid al Romaniei, asteapta ca partidele politice sa se reformeze si asteapta solutii politice din partea partidelor care sa isi si asume anumite lucruri enuntate. Dar dincolo de asta, cred ca este important sa gasim varianta pentru a avea modalitati prin care cat mai multa lume sa se implice in mod democratic si proactiv in solutii care sa fie generate si apoi aplicate de institutii democratic alese. Toata lumea intreaba daca intra Ciolos in politica sau nu si in ce partid merge. Nu asta este esential acum. Este important continutul si sa nu punem caruta inaintea boilor’, a mai spus Dacian Ciolos, care a precizat ca intentioneaza, in viitor, sa apara mai putin in media cu declaratii.

Dacian Ciolos a participat, joi, la dezbaterea intitulata ‘Uniunea Europeana post-Brexit si locul Romaniei. De la scenarii la realitati’, gazduita la Facultatea de Studii Europene a UBB. Evenimentul a fost organizat de Grupul de Reflectie si Analiza Internationala ‘Citadel’, care este coordonat de conferentiarul Valentin Naumescu, care este cadru didactic in cadrul UBB.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: