Toata presa a scris ca un NEONAZIST a lovit o musulmanca. S-a aflat acum ca il cheama Mohamed

externe

Cei doi tineri soferi care au lovit cu masina o femeie mulsulmana in cartierul Molenbeek din Bruxelles au fost identificati de presa belgiana.

Este vorba despre doi tineri de origine nord africana, Redouane D. si Mohamed B. care ar fi fost bauti si sub influenta drogurilor cand au lovit femeia, scrie hln.be. Presa europeana si numai a titrat, imediat dupa incident, ca femeia ar fi fost lovita de „extremisti de dreapta”. Iata cateva dintre aceste publicatii: Daily Mail, the New York PostEuroNews, the Evening StandardRussia Today, the International Business Times, the Sunday Times, the Huffington Post, the MetroITV News, the Daily Caller, the Independent, the Sun, the Mirror, etc. Ulterior, aceste publicatii si-au modificat titlurile.

Cei doi apar in fotografiile publicate de La Derniere Heure in interiorul unui Audi pe care l-au condus pe rand inainte si dupa ce au fugi de la locul accidentului.

In fata politiei cei doi cu varste de pana in 30 de ani au povestit ca nu-si aduc aminte ca au lovit o femeie cu masina. Potrivit politiei, Mohamed B. se afla la volan in momentul accidentului. Acesta, cu antecedente penale, a fost retinut de politie.

Fortele de ordine au impanzit sambata suburbia Molenbeek, unde o factiune de extrema dreapta din Franta planuia sa organizeze un protest. Cei mai multi dintre cei care au iesit insa pe strazi erau localnici.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: