Tociu si Palade, injuraturi obscene la adresa votantilor PNL USR PLUS: „Hahalere care ne-au pangarit cu dejectii”

news

Romica Tociu si Cornel Palade continua sa raspunda cu invective la adresa celor care le reproseaza ca au primit bani de la PSD si Gabriela Firea pentru a realiza trei scenete in care i-au batjocorit pe Nicusor Dan si Clotilde Armand.

„Un raspuns elegant, pentru latrina cu MUCUSORI, care ne-a pangarit pagina in ultimele 4 zile, cu dejectiile lor de sustinatori OLIMBRICI.

In lumea asta prost facuta,
Cacatii scriu, in loc sa puta,
Iar cei ce sunt mai talentati,
Sunt dati afara de cacati!

Scuze pentru OLIMBRICI. Autocorectul sa tampit. Am vrut sa scriu OLIMPICI! STIU hahalerelor, ‘s-a tampit’!”, se arat ape pagina lui Tociu si Palade.

Tociu si Palade au realizat, in ultima saptamana de campanie, trei scenete in care candidatii Dreptei au fost batjocoriti. Numerosi internauti le-au reprosat ca au luat bani de la PSD.

„3 ‘pamflete’, toate anti-USR si platite sa apara ca sponsored la oameni pe Facebook… se mira de ce-i uraste lumea cand nu fac pamflete cu ceilalti candidati si s-au apucat de ele fix inainte de ziua alegerilor”, le-a transmis un utilizator de Facebook.

Citeste si: „Sa moara mama, 25.000 de euro am luat de la PSD”. Romica Tociu, abonat la banii PSD. Palade a luat si el tot 25.000 de euro – Video

Romica Tociu relateaza, intr-o inregistrare video postata pe Facebook de jurnalistul Ovidiu Titi Ciutescu, cum a luat 25.000 de euro de la Viorel Hrebenciuc pentru a face o sceneta impotriva lui Traian Basescu. 25.000 de euro a luat atunci si partenerul lui, Cornel Palade. Cei doi au lansat in aceasta saptamana mai multe filmari in care il batjocoresc pe Nicusor Dan, contracandidatul Gabrielei Firea.

Tociu relateaza la o masa cu mai multi cheflii, folosind numeroase cuvinte obscene, cum a luat bani de la PSD si de la Viorel Hrebenciuc pentru a face scenete in campania prezidentiala din 2009. El a recunoscut ranjind ca banii i-a primit la negru, „fara bon fiscal”. „Nu se percepe taxe la urgente”, spune Tociu in rasetele asistentei.

„Asta ramane intre noi. Ne cheama Herebenciuc la PSD si spune: ‘Romica, Geoana candideaza, avem nevoie de un clip impotriva lui Basescu, sa-i dam la temelie’. Eu zic: ‘Dom presedinte, mi-e putin cam frica, ca asta e razbunator. Apoi ne prinde, ne arde. Si zic… Facem astea doua clipuri, cate 25.000’. Si el zice ‘Da’. 25.000 de euro. Zic ca la banii astia si bataie daca luam il facem. Pula mea, asta e! Ma duc la Cornel (Cornel Palade), ii spun, ‘uite, ne roaga asta’. El, ‘nu, sa moara mama, impotriva lui Basescu, nu!’. Ii spun de 25.000. ‘Pai, hai, cand incepem filmarea?”, relateaza Tociu in inregistrare.

Tociu a confirmat ca la final a luat banii, in total 50.000 de euro, si ca „a impartit cascavalul cu Cornel”. El a mai destainuit apoi, in hahaielile comesenilor, ca banii au fost primiti la negru, fara bon fiscal. „Fara bon fiscal, nu se percepe taxe la urgente”, a spus Tociu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: