Tocmai sustinatorii lui Dancila il fac „bufon” pe Florin Citu. Iata ce CV are premierul desemnat

politica

Furtuna in tanara pesedista dupa ce Klaus Iohannis l-a desemnat pe Florin Citu pentru functia de premier. Propagandistii PSD si aliatii PSD se intrec in invective la adresa ministrului de Finante, in conditiile in care tot ei au sustinut-o pe analfabeta Viorica Dancila in functia de premier.

Florin Citu a urmat studiile la Colegiul Grinnell din cadrul Universitatii de Stat din Iowa (SUA), specializandu-se in domeniul economic.

Nascut in 1972, Florin Citu este licentiat in economie la Grinnell College, SUA, 1996, doctorand in macroeconomie si economie internationala la Iowa State University, avand si un master in economie la aceasta Universitate.

A lucrat ca economist pentru Banca Nationala a Noii Zeelande, in perioada 2001-2003 si pentry Banca Europeana de Investitii, Luxemburg, in perioada 20003-2005.

A fost economist stef si ulterior Head of Financial Markets la ING Bank, Bucuresti, in perioada 2006-20011.

Ca limbi straine cunoscute, din CV reiese ca vorbeste engleza, franceza si italiana.

Desemnarea lui Florin Citu ca premier a starnit un amplu val de furie in tabara PSD, speriata ca alegerile anticipate devin inevitabile. Propgandisti, politicieni si aliati ai PSD se intrec intr-un spectacol public de umilire a lui Florin Citu.

La Antena 3, Mihai Gadea a postat pe un ecran urias chipul lui Citu si si-a indemnat invitatii sa il priveasca: „Cand vezi o fata, sunt unii care il plac si altii care nu il plac. In cazul domnului Citu exista o categorie destul de importamta in Romania, nu numai de alegtori PSD, care nu doar ca nu il plac, il detesta”

Gratiela Gavrilescu, fost ministru in Guvernul Dancila, spune despre premierul desemnat ca este „bufon”. „Florin Citu-selfie este castigatorul castingului de la Cotroceni pentru rolul de bufon ratat. Doamne, in ce tara traim?!”, a scris Gavrilescu pe Facebook.

Pesedista Lia Olguta Vasilescu a postat pe Facebook mai multe printscreen-uri cu reactii jignitoare ale „jurnalistilor” apropiati de PSD.

Mai mult despre: ,


Comentarii: