Tolontan: Cea mai buna emisiune cu Basescu, stricata de Rares Bogdan si Cozmin Gusa

news

„Emisiunea cu fostul presedinte din aceasta seara de la Realitatea TV a fost exact genul de dezbatere care ne-a lipsit si s-a stricat taman cind au aparut profesionistii”, sustine jurnalistul Catalin Tolontan.

Catalin Tolontan, redactorul-sef al ziarului Gazeta Sporturilor, analizeaza emisiunea de vineri seara, de la Realitatea TV, in care Traian Basescu a purtat un dialog cu mai multi jurnalisti. Tolontan considera ca prima parte a emisiunii, inainte de interventia lui Rares Bogdan si a lui Cozmin Gusa, a fost cea mai buna emisiune cu fostul presedinte.

„Chiar si conducatorul platoului, Octavian Hoandra, desi nu asta e meseria lui, si-a facut treaba cu naturalete. A schimbat replici fruste cu fostul presedinte, acesta i le-a intors, dar si le-au pasat contondent si natural, in afara mizei dusmaniei personale. Hoandra e prieten de zeci de ani cu Klaus Iohannis, Basescu evident ca stie asta, insa au rezistat sa polemizeze fara ura.

Si mai buni au fost Mircea Cosea, Costi Rogozanu, Florin Poenaru si Iulian Leca. Ei au tras de Traian Basescu, l-au obligat sa revina la motivatiile profunde ale unor decizii. Zi cu salariile, zi cu serviciile! Discutia a fost interesanta pentru ca tipii n-au avut ego si n-au intentionat sa monopolizeze emisiunea. Gazdele i-au adus exact genul de argumente care fostului presedinte i-au lipsit o buna parte a celor 10 ani de domnie”, scrie Tolontan pe tolo.ro.

Emisiunea a revenit la nivelul normal din Romania anului 2015 in momentul in care au intervenit profesionistii, mai afirma Tolontan. Rares Bogdan a intervenit sa-si apere colegii, insa a sfarsit prin a-i eclipsa total pe acestia, printr-un meci personal cu Basescu. A urmat si interventia lui Gusa, al carui merit e acela de a pune „oamenii aia liberi in studio, restul e egoul sau de analist supercalifragilistic”, mai scrie jurnalistul GSP.

„Pe total, buna seara la Realitatea TV! Nu tu ziaristi ofiteri acoperiti, nu tu agende ascunse. Doar niste oameni, care jurnalist, care economist, fiecare cu preocuparile si necazurile lui, in fata unui presedinte silit, in sfirsit, sa zica ce-ai avut frate in cap si in suflet cind ai crezut ca esti singurul din tara asta care are dreptate!”, incheie Catalin Tolontan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: