Tolontan: „Chirieac a pus in circulatie cele mai aberante minciuni”. Furios, Chirieac lanseaza acuzatii delirante la adresa jurnalistului

news

Bogdan Chirieac il acuza pe Catalin Tolontan ca este responsabil de moartea lui Dan Condrea, fostul patron al Hexi Pharma, care s-a sinucis in mai 2016. Tolantan a scris marti in Libertatea ca Bogdan Chirieac, alaturi de Dana Budeanu si Gadea, a pus „in circulatie cele mai aberante minciuni” la adresa lui Nicusor Dan.

”Dl. Tolontan, de la tabloidul cehesc sau rusesc, nu mai stiu, Libertatea, ma acuza pe mine si DCnews ca am publicat un fake news despre Nicusor Dan. Ca de obicei, nu isi poate sustine afirmatiile mincinoase. Nici n-am ce sa comentez…doar ca Tolontan e, ca de obicei, magistral in a construi un fake news. La fel ca in cazul Hexifarma.

Dupa ce a trimis un om la moarte si a lasat un copil fara tata, dupa ce a fost eliminata o firma romaneasca din piata, printr-un scandal bine intretinut de Tolontan, subiectul a disparut, nu ati mai auzit nimic de Hexifarma. Daca s-ar acorda Pulitzer-ul pentru fake-news, n-am nicio indoiala ca omul acesta ar fi laureatul premiului”, a sustinut Chirieac intr-un articol pe site-ul sau, DC News.

„Libertatea” apartine de trustul Ringier, ai carui actionari sunt oameni de afaceri elvetieni.

Ce a determinat aceasta reactie halucinanta a lui Chirieac? Catalin Tolontan a scris marti in Libertatea ca „analistul” a „pus in circulatie cele mai aberante minciuni” la adresa lui Nicusor Dan. De asemenea, Tolontan a cerut ca noii primari sa faca publice sumele acordate de Firea si fostii primari PSD pentru presa de propaganda.

„Gadea (Antena 3), Dana Budeanu (Stiri pe surse, A3), Chirieac (DC News, A3, RTV) si Silviu Manastire (B1 TV, PSnews) sunt cativa dintre cei care au pus in circulatie cele mai aberante minciuni.

(…) Noile administratii au o datorie fata de cetateni: sa asigure transparenta banilor cheltuiti cu media si care au otravit sfera publica in acesti ani. Cetatenii sa vada contractele, bob cu bob. S-au invartit zeci de milioane de euro pe an, e timpul sa fie facute publice sumele platite de catre administratiile locale si de companiile acestora.

Dar nimic nu e sigur, pentru ca maestrii minciunilor se repozitioneaza repede si se prezinta celor alesi drept indispensabili. Te pui cu Antena 3? Da. Te pui oricum. Toti cei sustinuti in ultimii ani de aceasta trupa difuza, raspandita pe posturi TV si pe siteuri, specializate in ‘timorare sau aplaudare’, au pierdut in alegerile care nu mai seamana cu ce a fost inainte! Vom vedea daca proaspetii administratori isi vor respecta cuvantul.

Deocamdata, programate din timp pentru marea victorie si imposibil de scos de pe o zi pe alta, pe Antena 3 continua reclamele Primariei Capitalei, ca un necesar memento al unei epoci pe care nu trebuie sa o uitam. Iar DC News, siteul lui Bogdan Chireac, ne anunta din titlu: ‘Curg mesajele la Casa Regala. Regina Elisabeta, in culmea FERICIRII. E INSARCINATA’. Fabrica de scorneli a luat o pauza de la politica. Dar vin alegerile parlamentare”, a scris Tolontan in Libertatea.

Mai mult despre: ,

Comentarii: