Tolontan il face PRAF pe Iohannis. Ironie extrem de ACIDA la adresa presedintelui

politica

Jurnalistul Catalin Tolontan se arata profund nemultumit de prestatia lui Klaus Iohannis in scandalul Hexi Pharma. El spune ironic ca in locul presedintelui, are de a face doar cu un „domn bine imbracat, impozant si civilizat”.

„Alaturi de inca 15 jurnalisti, asteptam in curtea Palatului Cotroceni venirea presedintelui Romaniei pentru discursul promis, de la ora 15:00. E adevarat ca, la 15:00 punct, a venit pentru 10 minute un domn bine imbracat, impozant si civilizat.

In sala inalta, pe care romanii n-o vad la televizor, dar care te face sa te simti mic, domnul de la CSAT a vorbit in fraze lungi. Ceva despre viitor, strategie, ceva destul de greu de inteles, mai ales ca am auzit in discursul sau mult impresonal si diateza pasiva.

Domnul de la CSAT a vorbit despre cum va fi informat trimestrial CSAT-ul ”in legatura cu starea de sanatate a populatiei”, dar n-a spus nimic despre cum vor fi informati cetatenii Romaniei.

In continuare. Domnul de la CSAT a plecat si-l asteptam pe presedintele anuntat al Romaniei, care sa le ofere un mesaj de empatie si de incredere compatriotilor sai.

In acest moment in care presa internationala scrie ca ”romanii sint ingroziti” si ca ”scandalul dezinfectantilor arata ca Romania nu e capabila sa asigure dreptul la sanatate cetatenilor sai”, noi stam, cuminti, in curtea Palatului Cotroceni.

In acest moment in care indoiala in institutii a atins cote neasteptate, il asteptam pe presedintele Romaniei”, a scris Tolontan pe tolo.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: