Tom Hanks anunta ca este infectat cu coronavirus. Si sotia sa, Rita Wilson, este in aceeasi situatie

politica

Actorul Tom Hanks a anuntat ca el si sotia sa, Rita Wilson, au fost diagnosticati cu noul coronavirus, anunta CNN. Printr-o postare pe Instagram, Tom Hanks a anuntat ca se afla in Australia, alaturi de sotia sa, in momentul in care au fost testati.

„Buna, tuturor! Sunt impreuna cu Rita in Australia. Ne simteam putin obositi, de parca am fi racit. In plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele si febra”, a spus actorul. „Am fost testati pentru coronavirus si rezultatul a iesit pozitiv pentru amandoi. Ce este de facut acum?”. Fotografia care insoteste mesajul este sugestiva, infatisand o manusa chirurgicala folosita.

Warner Bros. a confirmat ca actorul se afla in Australia, pentru un film despre Elvis Presley.

„Colabaram indeaproape cu agentiile de sanatate australienepentru a identifica si contacta orice persoana care ar fi putut intra in contact direct cu el.
Sanatatea si siguranta membrilor companiei noastre sunt intotdeauna prioritati si luam masuri de precautie pentru a proteja pe toti cei care lucreaza la productiile noastre din intreaga lume”, a comunicat Warner Bros.

Tom Hanks, nascut in 1956, a castigat de doua ori premiul Oscar pentru cel mai bun actor. A devenit cunoscut pentru rolurile pe care le-a jucat in comedii „Bosom Buddies” (1980), „Vreau sa fiu mare/ Big” (1988), „Nopti albe in Seattle/ Sleepless in Seattle” (1993). Consacrarea i-au adus-o rolurile dramatice precum cel din „Forrest Gump” (1994), „Salvati soldatul Ryan/ Saving Private Ryan” (1998), „Naufragiul/ Cast Away” (2000), „Capitanul Phillips/ Captain Phillips” (2013).

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: