Topul celor mai toxici oameni ai anului 2018, „poate cel mai urat an pentru romani dupa ororile lui 1991”. Voteaza „neomul anului 2018”

analize

Frontline Club Bucharest anunta ca va alcatui un top al „celor mai toxici oameni ai anului 2018”. Topul, intitulat „NEOMUL ANULUI 2018”, va fi realizat pe baza votului internautilor.

Cei propusi sa faca parte din acest top sunt Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu, Dan Voiculescu, UDMR, Guvernul Dancila si altii.

„2018 este poate cel mai urat an pentru romani dupa ororile lui 1991, cu mineriada si prabusirea economiei, urmata de inflatie galopanta. 2018 este anul impunitatii in care puterea de la Bucuresti s-a intors la violenta practicata de regimul comunist, intervenind agresiv impotriva oricarui oponent, fie el om politic sau sofer din Suedia cu simtul umorului. Este anul lui 10 august si mortii lui Ilie Gazea dar si anul acuzatiilor de nazism si fascism aruncate cu lejeritate pe canalele de televiziune ale propagandei PSD in fata oricui nu e de acord cu politica partidului-stat.

Este anul in care au fost decapitate DNA, DIICOT, CSM si se pregateste mazilirea procurorului general Lazar. Este anul in care institutiile din subordinea statului, de la jandarmerie la ANAF, au fost folosite ca bate in batalia cu jurnalistii si societatea civila.

Anul in care am aflat ca Soros a vrut sa ne omoare Capitanul si in care am sarbatorit Centenarul la poarta santierului Bisericii Mantuirii Neamului.

Este anul in care a fost gasita o valiza dar si microfoane in priza dar, cel mai tare, au fost gasite cai sa fie facuti scapati toti infractorii nostri onorifici, de la Udrea la Sova si Ghita.

2018 este anul in care ne-am dat arama pe fata, la Bruxelles, la Strasbourg, la Venetia.

Un an care a inceput prost si s-a terminat si mai prost, cu un Tudose care a amenintat pilonul II si o Dancila care a executat amenintarea precursorului dumisale.

Si pentru ca vrem si noi sa facem un top al celor mai toxici oameni ai anului 2018, NEOMUL ANULUI 2018, va rugam sa adaugati la lista noastra de 5 sau sa votati una dintre propunerile noastre sau din cele care vor veni.

1. Liviu Dragnea
2. Calin Popescu Tariceanu
3. Dan Voiculescu
4. UDMR
5. Guvernul Dancila

Mentiuni speciale: Raed Arafat, BOR, CpF”, scrie Frontline Club Bucharest.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: