politica

„Tot Ardealul va fi liberal. PSD nu se mai intoarce la guvernare zece ani”. Anunt al premierului Orban

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a cerut duminica liberalilor bistriteni care candideaza la alegerile locale sa transmita electoratului ca „PSD nu se mai intoarce la guvernare inca vreo zece ani de acum incolo”.

Acesta a mai declarat ca tot Ardealul va fi liberal, mai putin Harghita si Covasna, si ca nu e bine ca Bistrita sa ramana in afara jocului. Orban a vorbit, fara a-l numi, si despre „un partid mic si galagios care a fost mai mult cu PSD-ul” care „incurca” PNL si la Bucuresti.

„Ca sa fim cinstiti, acuma se cam confrunta doua blocuri: PSD-ul cu tovarasii de drum si, de partea cealalta, PNL care beneficiaza si sprijinul USR”, le-a transmis liderul liberal candidatilor PNL pentru alegerile locale din judetul Bistrita Nasaud.

El le-a cerut candidatilor liberali sa incerce sa ii convinga pe oameni de importanta „votului util” si sa le spuna alegatorilor ca, avand in vedere ca alegerile se fac dintr-un singur tur de scrutin, orice vot impotriva PNL este unul in favoarea PSD.

„Mizati pe un atuu: tot Ardealul va fi liberal. Nu se poate ca Bistrita sa ramana rosie si spuneti-le bistritenilor lucrul asta. Deci o sa ramana copilul orfan al Ardealului daca nu merg pe mana noastra. Oricum exista clar o optiune favorabila pentru dreapta, pentru PNL, spuneti-le ca tot Ardealul va fi galben, mai putin Harghita, Covasna care sunt verzi ca asa sunt.

Dar nu se poate sa ramana Bistrita de caruta. Si de asemenea sa le spuneti un lucru este foarte important: A fost bine ca a fost un presedinte cat a fost la guvernare PSD, dar acuma PSD nu se mai intoarce la guvernare inca vreo zece ani de acum incolo si nu e bine ca Bistrita sa ramana in afara jocului.

E foarte bine ca toti cei care candidati la primarie si care veti avea usa deschisa la Guvern sa puteti sa obtineti sprijinul Guvernului pentru toate proiectele pe care le aveti in beneficiul comunitatilor locale. E un argument care nu trebuie ignorat”, a declarat Orban, citat de news.ro.

Orban a vorbit si despre „un partid mic si galagios care a fost mai mult cu PSD-ul” care „incurca” PNL si la Bucuresti.

„Ne incurca si la Bucuresti, va spun sincer, dar vom trece peste aceasta incurcatura mica, de moment”, a adaugat liderul liberal, fara a numit formatiunea politica la care face referire.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Recensamantul din Kosovo, prelungit cu o saptamana

Guvernul kosovar a decis in ultimul moment sa prelungeasca durata recensamantului in curs, primul din…

13 ore ago

Vaticanul inaspreste procedurile cu privire la presupusele „evenimente supranaturale”

Vaticanul a inasprit vineri procedurile de evaluare a evenimentelor supranaturale raportate, cum ar fi Madonele…

13 ore ago

Barbatul care l-a atacat cu ciocanul pe sotul lui Nancy Pelosi, fostul presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, a primit 30 de ani de inchisoare

Barbatul care a patruns in casa fostului presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi,…

13 ore ago

New York City a spus ca nimeni nu a fost ranit la arestarile Columbia; dosarele medicale ale studentilor spun altceva

Dupa arestarea studentilor protestatari pro-palestini care ocupau o cladire a Universitatii Columbia luna trecuta, primarul…

13 ore ago

Serbia: Un tren de calatori a intrat intr-un marfar oprit intr-un tunel. Noua oameni au fost raniti

Noua persoane au ajuns la spital, vineri, dupa ce un tren de calatori s-a ciocnit…

13 ore ago