Tot judetul Dambovita a fost impanzit de afise in care PSD cheama „la cel mai mare eveniment de sustinere a Guvernului Grindeanu”

politica

PSD Dambovita a impanzit judetul cu afise in care ii cheama pe locuitori sa isi „apere votul exprimat in mod democratic”. Liderii filialei au declarat ca vor sa „aduca” peste 10.000 de oameni la miting.

La toate scarile de bloc din Targoviste au fost postate astfel de afise:

miting 3
miting miting2

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Alexandru Oprea, a declarat recent ca „vrem sa aducem undeva la 10.000 de persoane”. „Vad ca actiunile din Piata Victoriei nu inceteaza. Atunci si PSD trebuie sa se trezeasca, sa dovedeasca ca este un partid viu, cu membri vii, si care a fost votat totusi de cateva milioane de romani si parerea mea este ca nu 2.000, 3.000, nici chiar 250.000 de oameni din aceasta tara nu pot decide viitorul Romaniei”, a declarat Oprea intr-o conferinta de presa.

„Mitingul nostru va avea loc sambata, probabil 10.00-11.00 Se va desfasura cu toate aprobarile legale, am mers la Primaria Targoviste, am cerut autorizatie, am informat institutiile statului, politie judeteana, locala, jandarmerie, am facut solicitari si la directia de sanatate publica.

Vrem sa avem 10.000 de oameni, sunt colegi de-ai mei, primari, consilieri locali, viceprimari, cetateni fara functii politice sau administrative care mi-au cerut si mie si colegilor din conducerea organizatiilor judetene sa luam o atitudine fata de ce se intampla azi in Romania, sa organizam un miting”, a completat presedintele PSD Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu.

Sambata, peste 5.000 de membri PSD au fost adusi la Pitesti din comunele invecinate pentru a participa la un miting de sustinere a Guvernului Grindeanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: