Tot mai multe surse confirma: Dancila vrea sa demisioneze! Dragnea o supune la presiuni infernale, are doua solicitari care vor arunca Romania in aer

politica

Jurnalistii de la g4media.ro confirma informatiile difuzate de Realitatea TV, duminica seara, conform carora Viorica Dancila ar intentiona sa demisioneze. Dragnea are doua solicitari pe care premierul nu vrea sa le indeplineasca.

Potrivit g4media.ro, Viorica Dancila ar vrea sa revina la Parlamentul European. Ea vrea sa se retraga din fruntea Guvernului pentru ca Liviu Dragnea face presiuni asupra ei sa adopte o ordonanta de urgenta pe justitie, dar Dancila ar ezita sa faca aceasta miscare din cauza consecintelor politice la nivel international.

Dragnea a avut duminica la Bucuresti mai multe intalniri cu baronii PSD loiali, convocati de urgenta inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD de luni. El vrea sa organizeze in luna mai la Bucuresti un miting de un milion de persoane in sprijinul guvernului PSD si al masurilor privind justitia.

Realitatea TV a anuntat, duminica seara, ca Damcila i-a cerut deja lui Dragnea sa ii gaseasca un inlocuitor pana pe 30 iunie, finalul actualei sesiuni parlamentare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: