Tot mai multi romani pleaca din tara in Guvernarea PSD. Anuntul a fost facut, cu bucurie, chiar de catre ministrul Carmen Dan

news

Carmen Dan a declarat luni, la inaugurarea noului sediu al Serviciilor de Eliberare a Pasapoartelor din mall ParkLake, ca au fost eliberate mai multe pasapoarte fata de anul trecut si ca s-a redus deja aglomeratia de la ghisee. Dan a spus ca spatiul nou este unul modern si nu se plateste chirie.

„Nu as vrea sa evoc eu acum problemele pe care si dumneavoastra le stiti foarte bine si le-ati si facut cunoscute de-a lungul timpului. Fac doar o comparatie cu o perioada similara a anului trecut. Am eliberat fata de anul trecut cu 50 la suta mai multe pasapoarte si stiti foarte bine care era situatia ce aglomeratie era la ghiseele de eliberare. In primul rand, din cauza spatiului neadecvat lucrului cu publicul intr-un sistem de presiune si aglomeratie. Am suplimentat de anul trecut si personalul, am facut demersuri de a identifica spatii noi. Deja s-a vazut o relaxare a presiunii la ghisee dupa ce am deschis sediul din mall, iar acum si acest sediu care este ultramodern care este dotat cu 14 ghisee in care se proceseaza cererile de eliberare”, a declarat ministrul Carmen Dan la ParkLake, citata de Mediafax.

De asemenea, Carmen Dan a mai subliniat ca noul sediu al Serviciilor de Eliberare a Pasapoartelor functioneaza in mall in baza unui contract pe cinci ani, fara sa fie platita chiria, ci doar utilitatile.

„Functionam aici in baza unui contract avantajos. Mall-ul ne-a pus la dispozitie acest spatiu, ne platim utilitatile. Contractul este pe cinci ani cu posibilitate de prelungire. Nu as putea sa va spun acum suma pe utilitati, dar ganditi-va ca nu platim chirie si este un lucru important. Mai mult decat atat, ne-au inteles si ne-au ajutat si in ceea ce priveste amenajarea spatiului si mutarea celor doua servicii. (…) Pot sa spun ca in semestrul 2018 am eliberat in jur de 105.000 pasapoarte, comparativ cu semestrul I al anului trecut cand am avut aproximativ 77.000 de pasapoarte eliberate, ceea ce inseamna ca lucrul acesta s-a facut in conditii civilizate”, a mai spus Carmen Dan.

Pentru regiunea Bucuresti-Ilfov vor fi primite solicitari si se vor elibera pasapoarte numai in doua spatii: ParkLake, etaj 1, str. Liviu Rebreanu nr. 4, sector 3, in care vor functiona 14 ghisee de primiri cereri si 3 ghisee de eliberari pasapoarte; Plaza Romania, etaj 2, bd. Timisoara nr. 26, sector 6, in care vor functiona 20 ghisee de primiri cereri si trei ghisee de eliberari pasapoarte.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: