„Tot mai multi romani te regreta, Liviu Dragnea!”. Codrin Stefanescu plange in continuare dupa stapanul lui

politica

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, ii transmite lui Liviu Dragnea ca este „regretat de tot mai multi romani”. „Te regreta si cei care te-au tradat, crezand ca o sa le fie bine”, sustine Stefanescu.

„Tot mai multi romani te regreta, Liviu! Te regreta cei din Horeca care au sprijinit miscarea userista. Si azi sunt prabusiti! Te regreta medicii, profesorii si pensionarii. De care si-au batut joc astia intr-un mod sinistru! Te regreta patronii si angajatii lor din firmele romanesti. Care sunt impinsi spre faliment! Te regreta membrii si simpatizantii PSD din toata tara. Pentru ca partidul a fost confiscat de niste securistoizi si a devenit o biata anexa a celor de la putere! Te regreta si cei care te-au tradat, crezand ca o sa le fie bine. Si le este foarte rau! Multi regreta, dar e mult prea tarziu!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Stefanescu a ramas singurul dintre toti fostii lideri PSD care continua sa isi manifeste in public aprecierea fata de Liviu Dragnea. In urma cu o luna, Stefanescu l-a vizitat pe Dragnea la inchisoare.

„Anunt pentru membrii, simpatizantii si sustinatorii PSD! Astazi am fost in vizita la Liviu Dragnea! Liderul nostru uitat de Ciolacu si echipa sa de academisti SRI, provizoriu aflati la conducerea partidului. Pe care si l-ar dori putrezit in inchisoare si niciodata liber. Liviu mi-a spus ca este pedepsit dupa interviul dat in presa! Singurul caz dupa Revolutia din Decembrie 89! I-au interzis dreptul la munca, il tin fortat in camera, i-au interzis dreptul la pachete, vizite si interviuri in media!

Desi sunt cereri imense in acest sens! Chiar si dreptul sau la sanatate este refuzat, amanat, tergiversat. Trebuie sa se opereze la coloana, are dureri imense si asteapta sa i se permita asta! E un om puternic, nu plange, nu urla! Dar ceea ce i se intampla este inadmisibil! Sistemul este infricosat de el, stim asta!

Dar unui patriot nu trebuie sa i se incalce toate drepturile, doar pentru ca PSD si opinia publica tac complice! Sunt multi oameni curajosi care vor lua pozitie in sensul acesta! Eu sunt unul! Am vrut sa va informez ca sa stiti situatia reala! Sunt sigur ca avocatii sai vor prezenta situatia asta intr-o conferinta de presa in zilele urmatoare. Fiti alaturi de el! Are nevoie, desi nu o cere!”, a anuntat atunci Stefanescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: