Toti blatistii sunt dati afara. Doi lideri de mari organizatii PNL sunt demisi pentru ca au pactizat cu PSD

politica

Conducerea PNL intentioneaza sa-l inlocuiasca pe Florin Alexe de la sefia PNL Sector 3, o decizie luata de liberali in martie 2018, dar care a intarziat sa fie pusa in aplicare. Motivul schimbarii lui Florin Alexe este „pactizarea” cu PSD, in contextul relatiei si colaborarii sale cu primarul Sectorului 3 Robert Negoita.

Si Cristian Olteanu ar putea fi demis de la sefia PNL Sector 5 au spus, pentru Mediafax, surse din conducerea PNL.

Si deputatul PNL Viorica Chereches, mama primarului de Baia Mare, Catalin Chereches, urmeaza sa fie exclus din partid.

Liberalii maramureseni au votat, in Comitetul Director Judetean, cu majoritate covarsitoare, demararea procedurilor de excludere din partid a deputatei Viorica Chereches. Propunerea a fost facuta de presedintele organizatiei, Ionel Bogdan, si a fost sustinuta prin vot de Comitetul Director.

Motivele prezentate de presedintele PNL Maramures sunt legate de neimplicarea Vioricai Chereches in campania electorala recent incheiata si de prezenta sa in aceasta campanie alaturi de premierul Viorica Dancila si de presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Decizia organizatiei PNL Maramures urmeaza sa fie supusa votului in Biroul Permanent National al partidului, deoarece Viorica Chereches este deputat.

Ludovic Orban si Rares Bogdan au anuntat inca de acum o luna ca alesii PNL care nu se implica adecvat in campania electorala vor trebui sa suporte consecintele.

Mai mult despre:

Comentarii: