Toti simpatizantii lui Orban au fost eliminati de Flutur dintre delegatii PNL Suceava la congres, acuza un primar PNL: „Doamne, iarta-l ca nu stie ce face”

politica

Primarul comunei Bosanci din judetul Suceava, Miron Neculai, reclama, sambata, ca toti sustinatorii lui Ludovic Orban au fost eliminati din delegatia de la Congres. ”Doamne, iarta-l, ca nu stie ce face”, a transmis primarul.

”Domnule Presedinte Klaus Iohannis, domnule Presedinte Al Partidului National Liberal Ludovic Orban si stimati membri ai PNL, cu regret va anunt ca astazi la Suceava presedintele Organizatiei Judetene Gheorghe Flutur, incins in ‘Festivalul dictaturii’ , nu cel al democratiei, cum il numea intr-un discurs la Iasi, a eliminat din delegatia pentru Congresul National Liberal din 25 Septembrie toti simpatizantii domnului Orban si a interzis prezenta unor presedinti de organizatii locale de a participa la motiune”, a scris, sambata, pe Facebook, Primarul comunei Bosanci din judetul Suceava, Miron Neculai.

Acesta ii transmite lui Gheorghe Flutr ca, potrivit Statutului PNL, ”PNL urmareste respectarea valorilor universale ale libertatii si demnitatii umane, a principiilor democratiei constitutionale, asigura dreptul la libera exprimare si la consolidarea democratiei”.

”Fara discriminari sau privilegii, membri PNL, pot sa isi exprime liber opiniile cu privire la optiunile politice ale partidului, la activitatea organismelor de conducere ale acestuia si a reprezentantilor partidului in functii numite sau alese, sa aleaga, sa candideze si sa fie alesi.(ART.24). Acest drept a fost luat nu numai unor simpli membri, ci si unor presedinti de organizatii care au obtinut in jur de 70 % la alegerile prezidentiale si locale! Doamne, iarta-l ca nu stie ce face”, a mai scris primarul.

Congresul PNL are loc in 25 septembrie.

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a afirmat ca la Congresul PNL delegatii sunt indemnati sa faca poza cu buletinul de vot si cu cartea lor de identitate, transmitandu-le celor care vor sa puna la cale acest lucru ca nu vor putea controla niciun vot si delegatii nu vor accepta sa voteze la comanda.

Mai mult despre: ,

Comentarii: