„Totul e un abuz”. Adrian Solomon-Saorma, reactie dupa ce a fost amendat de Politie. Ce le-a spus politistilor

politica

Deputatul PSD Adrian Solomon, amendat cu 1.600 de lei de politisti pentru ca refuzat sa poarte masca intr-o saormerie si pentru ca i-a injurat pe politisti, sustine ca „totul este un abuz”.

„Nu am fost amendati aseara. Am fost doar legitimati. Totul e un abuz”, a transmis sec Solomon pentru HotNews.ro.

Deputatul nu a raspuns la telefon, dialogul avand loc prin mesaje. Intrebat de ce este un abuz, replica a fost: „Am fost legitimati si atat”. Intrebat din nou despre amenda, el a raspuns: „Asta stiu de la TV”.

Chestionat despre conflictul cu politistii si jignirile pe care le-ar fi adus acestora, Solomon a raspuns: „Sa demonstreze in instanta. E usor in comunicate”.

Deputatii PSD Adrian Solomon si Ioan Irinel Stativa, care au facut scandal  intr-o saormerie din Bucuresti pentru ca au refuzat sa poarte masti, le-auspus politistilor ca ei le platesc salariile si ca nu sunt demni de haina pe care o poarta, anunta surse din Politie.

Conform unui comunicat al Politiei, o patrula a Serviciului de Politie pentru Centrul Vechi a fost solicitata de agentii de paza ai unui fast-food din sectorul 3, „sa intervina intrucat in interiorul localului se afla un barbat care refuza sa poarte masca de protectie, avand un comportament recalcitrant”.

„Politistii au depistat persoana in cauza, iar in urma discutiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, avand o atitudine sfidatoare la adresa acestora. Alaturi de persoana in cauza se mai afla un barbat care, la randul sau a manifestat un comportament similar. Cei doi barbati au fost sanctionati contraventional cu doua amenzi in valoare totala de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectiva la scandal, in locuri publice si pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare in public”, arata Politia Capitalei.

Comunicatul integral al Politiei Capitalei

In aceasta dimineata, o patrula a Serviciului de Politie pentru Centrul Vechi din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, a fost solicitata de agentii de paza ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, sa intervina intrucat in interiorul localului se afla un barbat care refuza sa poarte masca de protectie, avand un comportament recalcitrant.

Politistii au depistat persoana in cauza, iar in urma discutiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, avand o atitudine sfidatoare la adresa acestora. Alaturi de persoana in cauza se mai afla un barbat care, la randul sau a manifestat un comportament similar.

Cei doi babati au fost sanctionati contraventional cu doua amenzi in valoare totala de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectiva la scandal, in locuri publice si pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare in public.

Mai mult despre: ,

Comentarii: