Totul pentru OUG de amnistiere. Dragnea este atat de disperat incat incearca sa cumpere sustinerea lui Tariceanu promitandu-i ca il va desemna candidat al PSD la Presedintie

politica

Jurnalistul Mircea Marian anunta ca Liviu Dragnea i-a promis lui Calin Popescu Tariceanu ca il va desemna candidat comun la Presedintie din partea aliantei PSD-ALDE daca ca fi de acord cu adoptarea unei OUG de amnistie si gratiere.

„Info: Dragnea e atat de disperat sa se dea OUG pentru amnistiere incat i-a promis lui Tariceanu tot ce vrea. Liste comune la europarlamentare si parlamentare, plus sustinerea PSD la presedintie! Problema cu sustinerea la presedintie este ca pesedistii isi dau seama ca e umilitor sa nu aiba candidat si nu-l vor pe Tariceanu. In plus, e de notorietate ca, in 2014, Dragnea, sef de campanie la prezidentiale, si-a sabotat candidatul, pe Ponta. De exemplu, cand a venit la Baia Mare, in campanie, Dragnea s-a dus la un restaurant si acolo a stat toata ziua, fara sa miste un deget, fara sa raspunda la telefon. Deci, chiar daca PSD ii promite sustinere, Tariceanu nu are nici o garantie ca partidul va trage pentru el. Anyway, ideea e ca Dragnea e disperat, iar Tariceanu trebuie sa se decida daca se scufunda impreuna cu infractorul sau isi salveaza pe cont propriu minunatul posterior”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

Senatorul PSD Niculae Badalau a declarat, sambata, inaintea sedintei Comitetului Executiv National (CExN) de la Neptun, ca nu este exclus ca liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu sa fie candidatul comun al coalitiei la alegerile prezidentiale de anul viitor, el apreciind ca Tariceanu este „un om echilibrat, un om care ar fi extrem de bun pentru presedintia Romaniei”.

„In istoria PSD a existat o cutuma ca presedintele partidului a candidat. In acelasi timp, am avut si in cadrul USL, daca va mai amintiti, un protocol in care domnul Crin Antonescu, din partea PNL, era candidatul la presedinte al aliantei, guvernarea, premierul, revenind la PSD. Si in acest moment suntem intr-o alianta si nu este exclus ca domnul Tariceanu sa fie candidatul nostru, urmand in continuare ca PSD sa aiba prim-ministrul”, a declarat Badalau.

El a spus ca Tariceanu este „un om cu viziune, un om echilibrat, un om care ar fi extrem de bun pentru presedintia Romaniei si pentru romani”.

Intrebat daca crede ca liderul PSD, Liviu Dragnea, ar fi de acord cu o astfel de varianta, senatorul PSD a spus ca vor fi discutii in partid pe aceasta tema, iar „pana la urma, majoritatea va decide”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: