Tradare in beneficiul Israelului. Ponta a explicat in detaliu ce jocuri face Dragnea la Tel Aviv: „Tot gazul din Marea Neagra ajunge la 2 firme cu conexiuni in Israel”

politica

Fostul premier Victor Ponta a dezvaluit, in urma cu doua luni, ca Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia, care il finanteaza – inclusiv consultantii, vizitele externe – si care va primi tot gazul din Marea Neagra, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni, Transgaz. Atunci parea doar un atac politic, acum informatiile lui Ponta au o noua relevanta.

”Dragnea acum e prins de o masinarie, de un grup de interese si din Romania si din afara, in special Israel, Ungaria. E prins de un grup de oameni care vor sa faca bani multi in Romania. E omul lor, l-au prins total, care ii platesc vizitele in America, care ii aduc consultantii, care ii aduc chestia cu Fondul Suveran care trebuie sa ne ia tot, care l-au convins pe Dragnea o chestie incredibila – sa semnezi deja ca tot gazul din Marea Neagra il da la doua firme unguresti care de fapt sunt Israel-Budapesta si or fi probabil si Moscova”, a afirmat Victor Ponta.

Fostul premier a sustinut ca ”fluxul este asa: Israel-Budapesta-Moscova, cu centrul la Liviu Dragnea”. ”Banii aceia il sustin pe el, ca el sa le dea mai departe, sa le dea lucruri importante, nu doar gazul. In momentul in care o sa se faca Fondul Suveran, Hidroelectrica, Aeroportul Bucuresti, Transgaz, toate vor trece in maini private, si nu in maini romanesti. Veti vedea fonduri de investitii Israel-Ungaria-Rusia. Or, asta numai Liviu Dragnea poate sa o faca, ca nimeni altcineva. Nu poate sa o faca nici Iohannis, nici Ponta”.

Marioaneta lui Liviu Dragnea, Viorica Dancila, este acuzata de „inalta tradare” de catre liderul PNL, Ludovic Orban, care a si depus o plangere penala in acest sens.

Antena 3 a prezentat, duminica noapte, pasaje din plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila. Orban a facut referire in document si la cei trei consilieri israelieni care au lucrat pentru PSD in campania electorala. Dragnea a cerut sa intervina.

Conform documentului prezentat de Antena 3, premierul este acuzat ca a intrat in contact direct cu reprezentanti ai statului Israel, deci ai unei „puteri straine”, asa cum este evidentiat in textul denuntului, prin intermediul unor agenti straini, mai exact trei consultanti angajati de PSD: Moshe Klughaft, Sefi Shaked, Asaf Einsin.

Cei trei israelieni au lucrat pentru PSD, in calitate de consilieri, inainte de alegerile parlamentare din 2016. Dragnea a insistat sa intre in direct, noaptea tarziu, pentru a da explicatii.

„S-a vorbit foarte mult despre acei trei oameni, cetateni israelieni. Primul lucru pe care vi-l pot spune este ca eu ii stiu de oameni respectabili si n-am niciun fel de dubiu ca nu sunt asa. Ei lucreaza cu sefi de state, cu partide din diverse tari. Noi am avut contract cu acesti domni pentru alegerile parlamentare si, in decembrie 2016, s-a incheiat. Nu mai avem niciun fel de contract, niciun fel de colaborare cu ei”, a spus Liviu Dragnea.

El a adaugat ca „intentionam sa luam legatura cu ei si sa colaboram si la alte alegeri”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: