politica

Tradare in PSD. Grindeanu recunoaste ca nu a votat candidatul PSD la Presedintie, Dancila: „Nici in turul intai nu am votat-o”

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a dezvaluit, sambata, la Prima TV, ca n-a votat cu candidatul PSD Viorica Dancila la alegerile prezidentiale din 2019. ”Pentru prima data, PSD-ist vechi, n-am putut sa merg in turul doi la vot. Si nici in turul intai”, a spus Sorin Grindeanu.

”Eu, in 2014, l-am votat pe Victor Ponta si in 2019, in turul doi, n-am fost la vot. Pentru prima data, PSD-ist vechi, n-am putut sa merg in turul doi la vot. Si nici in turul intai”, a spus Sorin Grindeanu la Prima TV. In 2019, Sorin Grindeanu era presedinte al ANCOM. Ulterior, a fost ales prim-vicepresedinte al PSD in echipa lui Marcel Ciolacu, subliniaza news.ro.

Intrebat daca nu a votat deloc cu Viorica Dancila in 2019, Sorin Grindeanu a raspuns: ”Nu. Si asta e o chestiune care nu stiu daca e corecta politic, dar nu vreau sa va mint. N-am putut sa fac acest lucru in 2019”.

In luna octombrie, europarlamentarul PSD Mihai Tudose recunostea ca membrii PSD din Braila ”nu s-au dat jos din pat” sa o voteze pe Viorica Dancila la alegerile prezidentiale din 2019.

”Eu am trait momente din-astea in care partidul nu a tras pentru candidat”, spunea Mihai Tudose la Prima News . Cand i s-a cerut sa dea un exemplu concret, Tudose a afirmat: ”Viorica Dancila. Nu a tras deloc (partidul pentru candidatura sa – n.r.). Deloc. Nu era partidul foarte innebunit, membrul meu de partid de pe la Braila… Vorbind cu ei, nu prea s-au dat jos din pat. N-a vrut-o nicio macar membrul meu de partid. Eu cunosc vreo 10 PSD-isti, foarte infocati, dintr-un cerc zero de la Braila, care nu s-au dus la vot. Sau care, unii au anulat votul, altii s-au dus si au votat aiurea”, povestea Mihai Tudose la vremea respectiva.

Marcel Ciolacu, care a aparut alaturi de Dancila in campania din 2019, a declarat ca atat Grindeanu cat si Tudise ii sunt prieteni apropiati.

Sambata, Grindeanu a avut si alte ironii la adresa fostului candidat PSD la Presedintie:  ”Auziti, a intrat Viorica Dancila in turul doi. Candidatul PSD va intra in turul doi. Punct”, a spus Grindeanu referindu-se la faptul ca Mircea Geoana ar putea bloca, printr-o candidatura independenta, accesul candidatului PSD Marcel Ciolacu in finala prezidentiala.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Dupa tentativa de asasinare a premierului slovac Fico, si omologul sau polonez, Donald Tusk, a primit amenintari cu moartea

Premierul polonez Donald Tusk a scris joi pe X ca a primit amenintari cu moartea…

6 minute ago

SUA nu accepta ca presedintele Xi Jinping sa-si consolideze legaturile atat cu Occidentul, cat si cu Rusia: „China nu poate avea si untul, si banii pentru unt”

Washingtonul nu este de acord ca presedintele chinez Xi Jinping sa "joace pe doua terenuri",…

21 de minute ago

Israelul confirma ca doi dintre muncitorii thailandezi luati ostatici de Hamas pe 7 octombrie au fost ucisi

Armata israeliana a anuntat joi ca doi thailandezi, muncitori agricoli dintr-un kibbutz atacat de Hamas…

36 de minute ago

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

8 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

13 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

13 ore ago