Tradare in PSD, un influent senator a trecut in „echipa lui Victor Ponta”: „PSD se afla sub dictatura ‘Cartelului'”

news

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, presedinte ale Comisiei de buget-finante, a participat, miercuri, alaturi de Victor Ponta la o dezbatere despre „haosul fiscal” generat chiar de catre Guvernul PSD.

Ponta s-a aflat miercuri la Galati impreuna cu o parte dintre fostii sai ministri, pe care i-a numit „echipa performanta”. Printre acestia s-a aflat si Eugen Teodorovici, inca membru al PSD.

„La Galati in dezbatere despre ‘Haosul Fiscal’ alaturi de oamenii din Echipa performanta 2012-2015”, a scris Ponta pe Facebook, prezentand si o scurta inregistrare video de la eveniment.

„Daca PSD nu scapa de sub dictatura ‘Cartelului’ #ProRomania este alternativa / daca PNL nu este in stare sa produca un proiect politic serios ProRomania este alternativa.

In stilul sau securisto – mafiot cunoscut Dragnea nu are raspuns la aceste lucruri si plateste minciunile si mizeriile din presa la adresa noastra!”, a spus Ponta.

Liderul PRU, Bogdan Diaconu, a declarat ca Victor Ponta ar fi manevrat de fostul sef al SRI, Virgil Magureanu. Acesta i-ar fi propus ca partidul proaspat infiintat sa se numeasca Pro Romania.

Teodorovici se afla in in conflict cu Liviu Dragnea de o buna bucata de vreme. In urma cu trei luni el a fost nevoit sa demisioneze din functia de consilier onorific al premierului dupa ce a criticat intentiile guvernului de a aloca o suma uriasa pentru un stadion in Teleorman. Recent, in presa controlata de PSD au apartu informatii potrivit carora Teodorovici l-a turnat pe Dragnea la DNA in afacerea Tel Drum.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: