politica

Tradat de Gadea si Ciutacu. Dragnea anunta ca are „interzis” la Antena 3 si RTV: „Brusc nu mai am acces la acele emisiuni”

Fostul stapan al PSD, Liviu Dragnea, s-a plans, sambata seara, ca are „interzis” la „niste televiziuni”. Cel mai probabil, Dragnea s-a referit la Antena 3 si Romania TV, la care aparea foarte des in perioada in care conducea Romania. Cele doua posturi nu l-au invitat niciodata pe Dragnea in studiouri dupa ce a fost eliberat.

„Eu de ce am interzis la niste televiziuni? Dupa ce am fost eliberat, eram asasinat cu invitatii sa fiu prezent la diferite emisiuni si brusc nu mai am acces la acele emisiuni”, s-a plans Dragnea intr-o emisiune la Realitatea Plus.

Intrebat despre „asasinii” care au incercat sa-l omoare, asa cum a declarat dupa 10 august 2018, ca asasinii nu au mai avut acces la el cat a fost la puscarie.

„Nu s-a mai intamplat sa fiu amenintat, acolo nu au mai avut acces, banuiesc. Amenintat ma simt tot timpul”, a mai spus Dragnea.

Codrin Stefanescu, coordonator al noului partid al lui Dragnea, s-a plans in urma cu trei zile ca aparitiile sale sunt blocate la „televiziunile prietene” pentru care s-a luptat in trecut. Singurele televiziuni „prietene” la care aparea des in Regimul Dragnea sunt Antena 3 si Romania TV, iar Antena 3 este cea pentru care „s-a luptat”.

„Va multumesc tuturor pentru rabdare, implicare si curaj! Suntem mai puternici si mai multi pe zi ce trece, sper ca in curand sa rezolvam si unele blocaje din presa! Unele chiar la televiziuni prietene pentru care ne-am luptat in trecut! Va imbratisez, tineti aproape!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

De altfel si Liviu Dragnea s-a plans, in primul interviu pe care l-a acordat la Realitatea Plus, ca i-au fost anulate aparitii programate la Antena 3 si Romania TV.

„Prin intermediul bunului meu prieten si camarad Codrin Stefanescu, multi oameni m-au intrebat de ce am ales Realitatea. Nu eu am ales, Realitatea m-a ales. Prin alte parti, dupa ce stabileam emisiuni, cu 2-3 zile inainte mi se spune ca nu se mai poate”, i-a spus Dragnea fostei sale consiliere, Anca Alexandrescu.

Antena 3 si RTV primesc sume uriase de la PSD in fiecare luna, a dezvaluit recent Dan Barna.

„Noi nu avem 16 milioane sa dam la televiziuni cum a dat in prima jumatate de an PSD-ul. (…) Pe prima jumatate de an, din subventie, PSD a cheltuit 16 milioane de lei, bani din subventie, pe factura, la televiziuni, PNL – 8 milioane de lei, bani pe factura la televiziuni, noi 450.000 de lei boost-uri pe Facebook pentru mesajele si comunicatele partidului. Deci, 16 milioane fata de jumatate de milion… de asta lesina si Prelipceanu si Gadea sa ne crucifice si sa ne umple de zoaie”, a explicat Dan Barna intr-o discutie cu senatorul USRPLUS Irineu Darau.

PSD a refuzat sa prezinte detaliat cum a cheltuit cele 16 milioane de lei pentru presa si propaganda, desi sumele reprezinta bani publici. Conform datelor de pe site-ul Ministerului de Finante, PSD a cheltuit in ultimii doi ani peste 430 de milioane de lei (peste 100 de milioane de dolari).

Partidele care primesc bani de la bugetul de stat prin intermediul subventiei aloca sume consistente pentru promovarea in spatiul media. PSD a folosit in primele sase luni ale acestui an, care nu este unul electoral, aproape jumatate din suma incasata de la Autoritatea Electorala Permanenta in acest scop, scrie Europa Libera. Cu toate acestea, in mediul online sau la televiziuni nu au aparut semne distincte care sa indice faptul ca anumite articole sau spatii de emisie ar fi beneficiat de finantare din partea social-democratilor.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Barbati deghizati in femei au talharit bucuresteni atrasi de anunturi pe site-uri de escorte

Caz mai putin obisnuit de talharie in Capitala. Mai mjulti barbati deghizati in femei au…

37 de minute ago

Ciolacu merge sa-i lanseze pe Negoita si pe Simonis. Lansarea lui Negoita, intr-o sala care nu are aviz ISU

Premierul Marcel Ciolacu merge astazi sa participe la evenimentul de lansare a candidaturii lui Robert…

49 de minute ago

Olaf Scholz spune ca nu a mai vorbit cu Putin din decembrie 2022: „Atunci am stat la o masa foarte lunga”

Cancelarul german Olaf Scholz nu a mai vorbit cu presedintele rus Vladimir Putin din decembrie…

45 de minute ago

China, preturi de dumping pe piata mondiala la panouri solare si vehicule electrice. SUA iau atitudine

Secretarul Trezoreriei, Janet Yellen, a avertizat miercuri ca China trateaza economia globala ca pe o…

58 de minute ago

Represaliile Moscovei contra firmelor straine care au parasit Rusia. „Taxa de iesire” de 10%, pierderile firmelor depasesc 107 miliarde de dolari

Totalul combinat al pierderilor companiilor straine care au iesit din Rusia de la inceputul invaziei…

O oră ago