Tradat in dragoste, Plesoianu revine cu acuzatii la adresa Antena 3: „Oameni pe care ii consideram sufleteste apropiati”

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu revine cu reprosuri la adresa prietenilor sai „de suflet” de la Antena 3 care „brusc s-au facut ca nu mai exist”.

Intr-o lunga postare pe Facebook in care isi scoate in evidenta actele de vitejie impotruva „sistemului”, Plesoianu revine si cu precizari privind tradarea prietenilor sai „de suflet” de la Antena 3.

„Cand am constatat cu maxima stupoare cum oameni pe care ii consideram sufleteste apropiati se fac brusc ca nu exist si chiar ca nu am existat niciodata, cand am observat cum, din senin, se instituie o blocada media EXACT unde nu m-as fi gandit niciodata ca e cu putinta, NU m-am intrebat daca mai are rost sa continui, desi e foarte trist ca asa ceva a fost posibil si ca asa ceva a fost acceptat!”, a scris Plesoianu.

Saptamana trecuta, Plesoianu a promis ca nu o sa mai calce niciodata prin studiourile Antena 3.

„Vreau sa precizez ca, indiferent daca se strang sau nu semnaturile, pe mine categoric NU ma veti mai vedea NICIODATA in platourile unei televiziuni pentru care am iesit in strada si in care am crezut multi ani, dar care a luat decizia de a anula participarea mea in emisiuni (incepand cu data de 23 iulie) si de a se face ca pur si simplu NU exist.

Cel care iesea in strada pentru respectiva televiziune si care se revolta PUBLIC impotriva ambasadorului Klemm, atunci cand acesta aplauda PUBLIC confiscarea de catre ANAF a unor sedii, a fost pur si simplu INTERZIS acolo. In schimb, o puteti urmari nonstop pe o doamna blonda, care e foarte fericita sa puna pe propria pagina de Facebook poze cu acelasi ambasador Klemm. In fine, treaba lor… Din acest moment, pentru mine subiectul este definitiv inchis”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Liviu Plesoianu nu a reusit sa stranga cele 200.000 de semnaturi necesare pentru a-si depune candidatura la Presedintia Romaniei.

Mai mult despre: ,

Comentarii: