„Tradatorul” si „securistul” Grindeanu a fost votat de PSD in fruntea ANCOM: „Are un salariu invidiat de toti bancherii”

news

Plenul reunit al Parlamentului a aprobat marti, cu 270 de voturi „pentru” si 117 „impotriva”, numirea lui Sorin Grindeanu in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM).

Nominalizarea lui Grindeanu pentru aceasta functie a fost transmisa Parlamentului de premierul Mihai Tudose.

Sorin Grindeanu a primit in urma cu doua saptamani aviz favorabil pentru a ocupa functia de sef al ANCOM din partea Comisiei economice a Senatului si Comisiei pentru tehnologia informatiei din Camera Deputatilor.

Parlamentarii USR si PMP au anuntat marti, in plen, ca voteaza impotriva candidaturii lui Sorin Grindeanu pentru sefia ANCOM, in timp ce deputatul Victor Ponta a sustinut ca fostul premier va fi un bun presedinte al acestei institutii.

Deputatul Lucian Daniel Stanciu Viziteu a afirmat ca postul de presedinte ANCOM „oferit” lui Sorin Grindeanu este „un mod de-al atrage pe acesta inapoi in PSD si de a-l departa de Victor Ponta si de factiunea care se desprinde”.

„Nu este un proces democratic ca un fost prim-ministru demis sa ajunga presedintele ANCOM, cu un salariu invidiat de toti bancherii din Romania. (…) ‘Discutam despre un grup ilegitim care a ocupat Palatul Victoria, inca o data PSD este sub asediu, Sorin Grindeanu este o unealta, nu-mi dau seama cine este in spatele acestei operatiuni, dar este o coordonare profesionista’ — vorbele domnului presedinte Liviu Dragnea, inainte de motiunea de cenzura. Ciudat ce se intampla de atunci pana acum. Cred ca este vorba de lipsa de competenta in a urma la litera instructiunile de partid, altfel cred ca ar fi ramas in post”, a sustinut deputatul USR.

Parlamentarii PMP vor vota impotriva lui Sorin Grindeanu, a anuntat, la randul sau, deputatul Corneliu Bichinet, care a cerut de la microfon pozitia oficiala pe marginea acestui subiect.

„Eu am votat in luna ianuarie pentru investirea lui Sorin Grindeanu in functia de prim-ministru, am votat in luna iulie impotriva motiunii de cenzura si astazi votez pentru investirea domniei sale la ANCOM. Sunt consecvent. Am foarte multi colegi care ziceau ca e un tradator, o sluga. Nu este nici tradator, nici sluga, cred ca va fi un foarte bun presedinte al ANCOM”, a declarat, de la tribuna Parlamentului, Victor Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: