Trafic aglomerat pe Valea Prahovei, se circula in coloana pe ambele sensuri. Masurile luate de politisti

news

Valorile de trafic rutier sunt ridicate luni, in jurul pranzului, pe drumul national DN 1, in Valea Prahovei, circulandu-se in coloana, pe ambele sensuri, la Comarnic si la Busteni, anunta Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Conform sursei citate, la Comarnic se circula in coloana de la kilometrul 105+500 pana la kilometrul 107, pe sensul de mers catre Brasov, respectiv de la kilometrul 109 pana la kilometrul 107 pe sensul de mers catre capitala.

Totodata, la Busteni, coloana de masini este de la kilometrul 130 pana la kilometrul 131, pe sensul catre Brasov, si de la kilometrul 134+800 pana la kilometrul 131 pe sensul catre Bucuresti.

Totodata, incepand cu ora 11,20, in judetul a fost luata masura devierii (nivel de recomandare) circulatiei de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele – Cheia – Ploiesti.

Cu aceeasi ora se aplica si devierea (nivel de recomandare) de pe DN73A Rasnov – Predeal pe DN73, fie catre Brasov si apoi spre Cheia pe DN1A, fie catre Pitesti pe DN73 si apoi spre Bucuresti pe autostrada A1, mai precizeaza sursa citata.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: