Trafic blocat in centrul Bucurestiului. Un autocar cu turisti greci a intrat in limitatorul de inaltime de la Pasajul Unirii, o persoana a murit

news

Nou accident la Pasajul Unirii din centrul Bucurestiului. Un autocar cu turisti greci a intrat in limitarorul de inaltime, pe care l-a rupt. Patru persoane au fost ranite, transmite Digi 24.

Din primele informatii rezulta ca patru persoane, doi barbati si doua femei au fost ranite. Unul dintre barbati a fost gasit de echipajul de urgenta in stop cardio respirator. Din fericire a reactionat la manevrele de resuscitare. In autocar erau 47 de persoane, majoritatea tineri turisti greci.

Ranitii au fost transportati la Spitalul de Urgenta Floreasca si la Spitalul Universitar.

Mai multe ambulante au fost trimise in zona. Toni Grebla, prefectul Capitalei, a declarat la Digi24: „Autocarul a trecut de presemnalizarea cu lanturi, a rupt lanturile si nu a mai putut sa opreasca, dupa care s-a lovit de bariere.”

Prefectul a mai spus ca, in urma impactului, usa din fata a autocarului s-a blocat si a fost necesara interventia unui echipaj de descarcerare. Autocarul transporta turisti straini, a mai precizat Toni Grebla.

O persoana a murit si o alta este grav ranita in urma accidentului de autocar care a avut loc vineri la Pasajul Unirii, a informat Ministerul Sanatatii.

„S-au inregistrat 21 de raniti, unul este in stare grava si un deces”, a precizat ministerul.

Din primele informatii, rezulta ca autocarul in care se aflau 47 de pasageri a rupt limitatorul de inaltime aflat inaintea pasajului.

Alaturi de echipajele SMURD au intervenit 10 echipaje ale Serviciului de Ambulanta Bucuresti Ilfov, care au acordat asistenta medicala de urgenta si au transportat victimele la Spitalele Floreasca, Universitar, „Bagdasar Arseni”, Sfantul Ioan si Militar, a mentionat Ministerul Sanatatii.

Toate cele noua persoane transportate la Spitalul „Bagdasar Arseni” in urma accidentului care a avut loc vineri in zona Pasajului Unirii sunt constiente si vor ramane internate pentru supraveghere si eventuale tratamente de specialitate, a informat purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Florin Bica.

„In acest moment avem noua pacienti – sapte adulti si doi adolescenti, cu varste cuprinse intre 15 si 50 ani. Toti sunt constienti. Vor fi internati pentru supraveghere si eventuale tratamente de specialitate”, a precizat medicul.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: