Traficanti de droguri prinsi in flagrant, la Brasov. Voiau sa vanda cocaina si canabis in valoare de 15.000 de euro

news

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Brasov, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brasov au documentat activitatea infractionala a doua persoane, cercetate pentru trafic de droguri de risc si mare risc, conform unui comunicat al D.I.I.C.O.T. Brasov.

Ieri, persoanele cercetate au fost depistate in flagrant delict in timp ce ar fi detinut in vederea comercializarii, pentru 15.000 de euro, aproximativ un kilogram de canabis (drog de risc) si 150 de grame de cocaina (drog de mare risc), ascunse in interiorul sistemului de sonorizare al unuia dintre vehiculele cu care se deplasau.

Astfel, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brasov au dispus retinerea celor doua persoane, pentru 24 de ore.

Astazi, a fost sesizat judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Brasov, care a admis propunerea si a emis mandate de arestare preventiva pe numele persoanelor cercetate, pentru 30 de zile.

„Facem precizarea ca, pe intreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiaza de drepturile si garantiile procesuale prevazute de Codul de procedura penala, precum si de prezumtia de nevinovatie,” precizeaza D.I.I.C.O.T. Brasov.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: