Tragedie Franta. Concluzie ZGUDUITOARE: „A dorit sa DISTRUGA avionul”

news

Copilotul, care se afla singur in cockpit, a refuzat sa deschida usa cabinei de zbor si se pare ca a prabusit avionul intentionat, a declarat joi procurorul francez implicat in dosarul accidentului avionului Airbus A320, al companiei germane Germanwings, relateaza agentiile internationale de presa.

Copilotul este de origine germana si nu figura in dosare ca terorist”, a afirmat joi procurorul din Marsilia Brice Robin, intr-o conferinta de presa, citat de Mediafax.

Potrivit acestuia, „se auzeau strigate in ultimul moment”, ceea ce inseamna ca pasagerii si-au dat seama ce se intampla chiar inainte de impact.

„Cutia neagra a vorbit”, a precizat procurorul, detaliind conversatiile care au avut loc in cabina in ultimele 30 de minute inainte de prabusire.

„In primele 20 de minute, cei doi piloti discutau normal, vesel. Nimic anormal. Comandantul de bord pregatea informarea pentru aterizarea la Dusseldorf, iar raspunsurile copilotului par laconice. Comandantul de bord ii cere copilotului sa preia comanda si se aude zgomotul unui scaun si usa care se inchide. Probabil a mers sa-si satisfaca o necesitate naturala. Copilotul manipuleaza atunci sistemul de monitorizare a zborului pentru a incepe coborarea in timp ce era singur la comanda”, a precizat procurorul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: