TRAGEDIE in Formula 1. A murit dupa luni de lupta pentru viata

sport

Pilotul de Formula 1 Jules Bianchi a incetat din viata, vineri seara, la Centrul Universitar din Nisa, la 25 de ani, a anuntat, sambata, familia sportivului intr-un comunicat.

„Jules s-a luptat pana la capat, asa cum a facut mereu, dar ieri, lupta lui a luat sfarsit. Durerea noastra este imensa si nu poate fi descrisa in cuvinte”, se arata in comunicatul familiei.

„Vrem sa multumim personalului medical de la CHU din Nisa, care l-a ingrijit cu dragoste si devotament. Multumim si personaului medical din Japonia care s-a ocupat de Jules imediat dupa accident si tuturor celorlalti medici care s-au implicat in lupta dusa de el in cursul lunilor trecute. De asemenea, multumim colegilor lui Jules, prietenilor sai, fanilor si tuturor celor care si-au aratat afectiunea in aceasta perioada. Ei ne-au dat forta sa rezistam in aceste momente teribile”, se mentioneaza in comunicatul semnat de parintii lui Jules, Philippe si Christine, fratele Tom si sora Melanie.

Jules Bianchi s-a nascut la 3 august 1989 la Nisa si evolua in Formula 1 din 2012, cand a condus monoposturile echipei Force India. Din 2013, Bianchi era pilot oficial al echipei Marussia.

La 5 octombrie 2014, la Suzuka, pe o pista umeda, Bianchi a pierdut controlul volanului, iar monopostul sau Marussia a iesit in decor si a lovit o automacara care indeparta din zona pistei o alta masina avariata. Francezul s-a lovit grav la cap si de atunci era internat in spital in stare critica.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: ,

Comentarii: