Tragedie la Antena 3. Ce a decis comisia de eliberari conditionate in privinta lui Dan Voiculescu

politica

Veste proasta pentru Dan Voiculescu. Oficialii din cadrul penitenciarului Rahova a amanat cu zece luni analiza solicitarii acestuia de a fi eliberat conditionat, anunta hotnews.ro, care citeaza surse din cadrul Administratiei Penitenciarelor.

Din pedeapsa de 10 de ani de inchisoare (3654 zile), Voiculescu a executat efectiv pana la data la care ar intra in comisia de eliberare conditionata 841 de zile. Fondatorul trustului Intact, in varsta de 70 de ani, beneficiaza de prevederile Capitolului V, sectiunea a 6-a, art. 100 din Noul Cod Penal, cu privire la conditiile eliberarii conditionate.

In asteptarea deciziei, Mircea Badea si-a aratat sustinerea fata de patronul sau publicand o poza in care apare si Mihai Gadea.

screen-shot-2016-11-25-at-17-26-37

Dan Voiculescu este incarcerat la penitenciarul Rahova din august 2014, dupa ce a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti la zece ani de inchisoare, in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare.

Completul de judecata de la Curtea de Apel Bucuresti format din magistratii Camelia Bogdan si Alexandru Mihalcea i-a condamnat definitiv, in dosarul privatizarii ICA, pe Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare, pe Gheorghe Mencinicopschi, fost director al ICA, la opt ani, si pe fostul ministru Sorin Pantis la sapte ani de inchisoare. In acest dosar, Gheorghe Mencinicopschi, fost director al ICA, a fost deja eliberat conditionat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: