Tragediile de la Caracal si Colectiv, catalogate drept „prostii” de un senator PSD in fata lui Dancila: „Trebuie sa aruncam cu zece noroaie in oportunistii astia care candideaza”

politica

Senatorul PSD Liviu Tit Brailoiu a declarat, vineri, in fata premierului Dancila ca „evenimentele emotionale gen Colectiv, Caracal, mai stiu eu ce 10 august-uri”, sunt „prostii”. 

„Trebuie sa ne fie foarte frica de ziua de maine. Trebuie sa faceti un exercitiu de imaginatiei si sa va ganditi ce inseamna o Romanie cu Ciolos si cu Barna. Si atunci o sa vedeti ca trebuie sa ne fie foarte frica. Trebuie sa ne fie frica ca ramanem fara pensii, fara bani de salarii, fara toate realizarile pe care noi le-am facut.

Astia nu sunt decat niste descreierati care vor sa duca Romania in sapa de lemn. Atata tot. Nu trebuie sa aruncam cu noroi in ei, trebuie sa aruncam cu zece noroaie in ei pentru ca trebuie sa-i invatam ca Romania asta trebuie sa fie o tara libera, suverana si independenta si sa ne hotaram singuri destinul. Trebuie sa ne pastram dreptul nostru la autodeterminare. Nu vreau sa mai aud in randul tinerilor, varstnicilor si al tuturor romanilor ca ne pun presedinte aia de afara. Trebuie sa il punem noi.

Este un indemn, sa deschidem ochii. Astia care candideaza sunt niste oportunisti care se catara cu scara pe niste evenimente emotionale din Romania, gen Colectiv, Caracal, mai stiu eu ce 10 august-uri si prostii de genul asta.

Astia nu au la activ nicio realizare, niciun un spirit democratic, sunt decat niste oportunisti si se bazeaza pe un singur lucru: votul negativ”, a declarat Brailoiu in fata lui Dancila, in cadrul Conferintei judetene de alegeri a PSD Constanta.

Viorica Dancila nu a avut nicio reactie fata de aceste declaratii.

Vezi video de la momentul 01.00.00:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: