Traian Basescu afirma ca Iohannis trebuie sa il respinga si pe Grindeanu: „Suntem in fata unei nominalizari care lasa suspiciuni serioase”

politica

Traian Basescu cere ca presedintele Iohannis sa respinga si cea de-a doua propunere de premier inaintata de PSD.

”Daca vrea un proces de ‘de-SRI-zare’ a guvernului ii va fi foarte greu sa accepte aceasta propunere. As lua toate deciziile emise de Grindeanu cand a fost ministru daca a favorizat SRI. Trebuie pus capat extinderii serviciilor. Suntem in fata unei nominalizari care lasa suspiciuni serioase.

Nu inteleg de ce Grindeanu a simtit nevoia sa faca cursuri la Academia Nationala de Informatii. Aia nu e scoala de maici. Dragnea a cedat dupa o propunere absolut neinspirata, acum vrea sa dea satisfactie. ‘Bine, ma, va pun omul, acum lasati-ma sa fac guvern!’. Nominalizarea actuala e nepotrivita, din nou. Imi e greu sa ma pun in pielea lui. Trebuie pus capat acestui mod de actiona in statul roman.

Prima nominalizare a fost o prostie crasa, a doua e o eroare politica. Ea poate fi rezolvata cu ajutorul presedintelui. Dragnea a trimis o propunere pe care serviciile secrete o vor”, a declarat Traian Basescu la Romania TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: