Traian Basescu anunta ca Dragnea si sefii „Statului paralel”, inventat chiar de seful PSD, „aveau intalniri bisaptamanale”

politica

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat intr-o interventie telefonica pentru B1TV refuzul parlamentarilor PSD-ALDE de a il chema la audieri pe Liviu Dragnea in comisia de control al activitatii SRI in ciuda cererilor repetate facute publice de presedintele PSD.

„E o chestiune de decenta si de bun simt. Dragnea cere si tipa de fiecare data cand are ocazia sa fie chemat la comisia SRI, sa spuna el tot ce stie, tot ce stie din 2010 pana in 2014 cand aveau intalniri bisaptamanale la vilele SRI – el, Ponta, Kovesi, Maior, Dancu, Georgescu, inalti procurori. Erau si la foarte restransi, erau si la chef impreuna” , spune fostul presedinte.

Ieri, parlamentarii PSD si ALDE au votat sa nu fie chemat Dragnea. Nu putea decat sa imi strarneasca un zambet ironic impiedicarea lui Dragnea sa spuna tot ce are pe suflet. Poate spunea si cum se stabileau prioritatile, cine urmeaza sa fie arestat, cine urmeaza sa fie incatusat, care e lista neagra. Poate ne spunea. Ca de la Georgescu am inteles ca discuta dosarele cu domnul Maior de la SRI. As fi vrut sa il aud si pe Dragnea sa spuna cum discutau dosarele care nu erau la ANI si erau la DNA”, a afirmat Traian Basescu, la B1 tv.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: