Traian Basescu intra in razboi cu BOR, cere legalizarea prostitutiei: „Din lasitate, sacrificam mii de tinere pe care le impingem sub controlul unor derbedei”

politica

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca sustine legalizarea prostitutiei, pentru diminuarea fenomenului de trafic de persoane, si acuza „lasitatea” unor politicieni si care „nu si-au asumat sa treaca peste niste suparari ale BOR” si nu au promovat o lege in acest sens.

„Dimensiunea traficarii tinerelor, fie ca-s tinere din liceu, fie ca-s tinere care nu sunt la liceu, in mod deosebit din mediul rural, este un fenomen. Este generalizata aproape in mediul rural si trebuie actionat in modificarea politicii penale fata de astfel de actiuni. Sunt multi nefericiti barbati care nu-si gasesc o partenera si recurg la astfel de gesturi, cred ca a venit timpul sa repunem in discutie legalizarea prostitutiei ca solutie de diminuare a traficului ilegal de carne vie”, a spus Traian Basescu joi seara, la B1 TV, citat de news.ro.

Acesta dat exemplul Germaniei, Olandei si Belgiei unde prostitutia este legalizata si femeile sunt protejate.

„Daca vreti, sunt pe mana statului nu sunt pe mana pestilor (prostituatele – n.r.)” a spus Basescu

El a acuzat „lasitatea” unor oameni politici care „nu si-au asumat sa treaca peste niste suparari ale BOR-ului, in primul rand”.

„Din lasitate, sacrificam mii de tinere pe care le impingem sub controlul unor derbedei, unor nenorociti care le lasa fara bani, fara viitor si uneori le lasa si fara viata” a spus Basescu

Fostul sef al statului a spus ca Romania este „unul din marii furnizori de carne vie” din Europa si ca trebuie gasita o solutie pentru ca acest lucru sa se schimbe.

Fostul pesedinte a spus ca trebuie modificata legislatia in probleme de rapiri, viol, sau eliberare conditionata, dar referindu-se la proiectul de OUG privind modificarea legislatiei penale facut public joi, ca intrarea „de indata” in domiciliul unei persoane este „riscanta”, aratandu-se convins ca prevederea conform careia se poate intra de indata in domiciliu nu va fi validata de Curtea Constitutionala.

Mai mult despre:


Comentarii: