Traian Basescu, mesaj dur pentru presedintele Iohannis dupa desemnarea noului premier

politica

Traian Basescu a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, unde il acuza pe Klaus Iohannis ca a ales calea cea mai comoda solutie pentru sine atunci cand a desemnat-o pe Viorica Dancila, „preferata lui Daddy”, ca premier. Mai mult, fostul presedinte se intreaba daca decizia de astazi a presedintelui nu este influentata de „dragostea de la Grivco”, holdingul detinut de Dan Voiculescu.

„Si totusi, este Viorica Vasilica Dancila, preferata lui Daddy. Ce argumente i-am adus la consultari, Presedintelui Iohannis, pentru a demonstra ca partidului lui Daddy, PSD-ul, este inapt pentru guvernare si trebuie trimis in opozitie”, si-a inceput Basescu mesajul pe Facebook.

Fostul presedinte afirma ca decizia de astazi a presedintelui Iohannis a fost ce mai comoda solutie pentru seful statului, Basescu fiind convins ca Parlamentul nu ar fi votat caderea a doua guverne si, prin asta, alegerile anticipate.

„Sunt convins ca niciodata Parlamentul nu ar fi votat caderea a doua guverne si intrarea in alegeri anticipate.
Din pacate, presedintele a ales cea mai comoda solutie pentru domnia sa desemnand-o pe teleormaneanca Viorica Vasilica Dancila, spre bucuria lui Daddy”, a subliniat fostul presedinte.

Acesta isi incheie mesajul cu o intrebare cel vizeaza pe presedintele Iohannis, care: „Oare sa fie dragostea de la Grivco de vina ?”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: